Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: can't get backed up games to play from HDD

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by billyhome View Post
    " Does not load channels. I have to physically power off the unit to get it to do anything. " -- that means the Wii was in Green light, not red light.

    Red light was "after physically power off the unit to get it to do anything"; right ?

    Yes sorry.

    The light stays green, tv screen goes dark.


    I just followed chapters 2 and 3 of the softmod guide (what it said to do if you were already soft modded) and still had the same results. I am sure I missed something but I swear I followed the guide to the letter. I even printed it off so I could follow it word by word.

  2. #12
    Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2,692
    Thanks
    254
    Thanked 396 Times in 369 Posts
    Quote Originally Posted by rudeguy View Post
    Yes sorry.
    The light stays green, tv screen goes dark.
    I just followed chapters 2 and 3 of the softmod guide (what it said to do if you were already soft modded) and still had the same results. I am sure I missed something but I swear I followed the guide to the letter. I even printed it off so I could follow it word by word.
    Was the TV screen in blue, and turned into black when you power on the Wii?
    If yes, the BT module might be fired, or unseated.....etc. perhaps, you must have done the MOD according to "Softmod any Wii" completely, word to word correctly.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •