Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: neogamma

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    neogamma

    okay so i can launch neogamma channel with my sd card in the wii, but when i take out my sd card and press start on the channel i get a black screen for about 2 seconds then it takes me back to the wii menu. any way i could launch the channel without having my sd in there?

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    144
    Thanks
    7
    Thanked 18 Times in 17 Posts
    I don't think you can have Neogamma as a full channel. Just a fowarder (shortcut) with the app on the SD card.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but i have backup launcher and a bunch of other channels on there. and i can launch them without my sd card.

  4. #4
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,242
    Thanks
    1,007
    Thanked 1,140 Times in 896 Posts
    If it works with SD but not without that means its just a forwarder and not a full channel. A full channel installs to the Wii NAND while a forwarder simply links to a folder off your SD card.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    is there a way i can make it a full chanel? i was reading some other threads and they said i was missing some cios?

  6. #6
    New Member kunparekh18's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Chennai
    Posts
    528
    Thanks
    55
    Thanked 145 Times in 118 Posts
    No No No just find the Neogamma Full Channel wad and install it with a wad manager of your choice.

  7. #7
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,242
    Thanks
    1,007
    Thanked 1,140 Times in 896 Posts
    Quote Originally Posted by darkvexen
    is there a way i can make it a full chanel? i was reading some other threads and they said i was missing some cios?
    You could create one yourself but I'd recommend finding a premade one from a TRUSTED source. Creating one yourself can be dangerous, one little mistake and you'd have a nice big paper weight.

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by kunparekh18 View Post
    No No No just find the Neogamma Full Channel wad and install it with a wad manager of your choice.
    was that sarcasm? if not could you link me to the wad?

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    was that sarcasm?

  10. #10
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    VWA
    SNES_Master's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4,242
    Thanks
    1,007
    Thanked 1,140 Times in 896 Posts
    Quote Originally Posted by darkvexen
    was that sarcasm?
    It wasn't, that's really what you need to do. Get the full channel wad and install it with a wad manager.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •