Results 1 to 7 of 7

Thread: Hermes help (i have followed many tutorials) have syscheck

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hermes help (i have followed many tutorials) have syscheck

    hey everyone,

    This is my first post so i want to make it as short but detailed as possible.
    My main problem: I can seem to install the hermes IOSs (have to do it offline)
    *My wii 4.3-J
    *i used the softmod any wii guide google site
    *i have d2x v6 249 base 56 and 250 base 57 cIOS
    *IOS 236
    * i was able to install 202 (list below #6)
    * IOSs 222 and 223 are stubbed

    syscheck 2.1.0.b18

    Spoiler



    Ok, so ive gone through a buncha guides but the same problem. Im using the hermes 5.1 installer
    1. i used NUS to download the ios files.
    2. put them in the folders (i had to make) on the sd card.
    3. try to install (on 249) doesnt go
    4. the installer creates a different folder on my sd
    Example: sd/ios/0000000100000025v3869 (i tried 4 IOSs so i have 4 of these folders)

    5. so i dump a fresh batch of files from nus in that folder.
    6. Boom! ios 202 installs
    7. but that little trick isnt working for 222 223 or 224
    6. I tried using IOS 236 to install
    7. The installation starts but then gives me a "bad hash" error on part 6(or7)/of 15
    8. exits to HBC

    I hope this is enough info. the reason im asking is most of my backups run with no problem, but there are three that i would love to get to work. so far it seems i may need hermes.
    1.dragon ball z budokai tenkaichi 3 2. Trauma team 3. Call of duty Black ops

    thanks ahead of time for your advice.

    Iradickle

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    I would run through the Softmod Any Wii guide from here. Start with the guide with Homebrew Channel installed. Don't skip any steps. All the cios that you have will be overwritten and they will be all up to date including the hermes cios!

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. 2 Users Say Thank You to toby1978 For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, thanks for the guide.
    I ended up using my GS3 to make a wifi hotspot to connect my wii.
    I loaded hermes on ios236 and that was it.
    So i have everything.

    But i still cant get COD Black ops to work. Ill check around for that answer.

    Thanks again.

  5. #4
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by iradickle
    Hey, thanks for the guide.
    I ended up using my GS3 to make a wifi hotspot to connect my wii.
    I loaded hermes on ios236 and that was it.
    So i have everything.

    But i still cant get COD Black ops to work. Ill check around for that answer.

    Thanks again.
    Try running Black Ops using cios 250!

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I gave it a run on 250(i even tried a different loader)

    On cfg loader and usb gx 250 was blocked immediately. Then i tried 224 on cfg loader, it wasnt blocked but went black. Looking around at other guides i see alotta posts about 249 base 57.

    Ill post a syscheck when i get back home though.

    I've got to be close to a solution.

    okay so here is my latest setup

    Spoiler

    Last edited by Jax; 11-01-2012 at 08:01 AM. Reason: Merged Posts.

  7. #6
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,693
    Thanks
    3,232
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    your cios are out dated.
    Try installing the latest cios's, here is the link.->D2x Cios Installation Guide.
    Go to the Installation Spoiler and install the wads.

  8. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok Jax,

    I can get online now. Can i use the first method or should i manually install?

    Thanks

    Update
    installed the new d2x cios

    Spoiler



    cod still a no go
    Last edited by iradickle; 11-03-2012 at 01:36 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •