Results 1 to 9 of 9

Thread: usbloader gx will not copy games

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usbloader gx will not copy games

    I am new to this so bare with my newbieness. A year ago i hacked my wii and managed to store 100 something games on a usb drive. well my daughter dropped the drive and broke it and i was unable to get any information off the drive it was dead. So i just bought a toshiba canvio 500 gb hard drive hdtc605xs3a1. I did some research and someone posted on the website i bought it from that they stored their games on it so i figured has to be comp. I plugged it in and loaded usbloader gx and i can see the hd and all the space i have and I think im ready to go so I pop in a game and nothing happens, where before it would say would you like to install this game. What am I doing wrong? Please help
    Last edited by kdksmith; 10-15-2012 at 01:36 PM.

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    861
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    What happens if you press the dvd symbol at the top? I know on mine there is a +symbol at the bottom to add games.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    it loads the game from the disc and the game starts i do not have + symbol
    Last edited by kdksmith; 10-15-2012 at 01:42 PM.

  4. #4
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    861
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Go into the settings and there should be something about ripping games. What version of USB loader gx are you running? By chance do you have your parental controls on for the usb loader? If so disable it and then look again for the + symbol.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    version 1.0r935 looked in game load and there is not a setting for that i do recall the + symbol with the old hd
    Last edited by kdksmith; 10-15-2012 at 02:14 PM.

  6. #6
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    861
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by kdksmith
    version 1.0r935 looked in game load and there is not a setting for that i do recall the + symbol with the old hd
    Maybe update to newest loader. http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...gx-v3-0-a.html

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    will try that and be in touch

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I installed the new usbloader gx 3 and that solved my problem. Thanks for your help

  9. #9
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    861
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by kdksmith
    I installed the new usbloader gx 3 and that solved my problem. Thanks for your help
    Glad you got it sorted out!

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •