Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem loading/installing wiiflow

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem loading/installing wiiflow

    Hi all. I know this information is probably somewhere, but for the life of me I cannot find it and I am now finished pulling my hair out so I have just got to ask. I have done this before I my WII (quite a while ago I might add) and it still works, but I just cannot seem to be able to load/install WIIFlow on a friends WII. I have finally been able to load the forwarder so there is now a channel, but every time I try to load it, it just goes to a black screen with a question mark.

    Can anyone please point me in the right direction as to what I might be doing wrong, or to a comprehensive guide so I can try and work it out myself.

    Also, is there an easy way of updating the WIIFlow that I have on my WII?

    Thanks in advance

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    nebraska USA
    Posts
    63
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    Ok... do you have the same version for both the channel forwarder and the app?
    After that you just have to make sure you have the wiiflow app in your apps folder in your sd card, that's where the channel forwarder is going to be looking first, can you launch the wiiflow app from the home brew channel? if you don't see it when you enter the HBC you might not have the the directory in your sd card correctly.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mickeyo. thanks for the reply. All I know is that I have WiiFlow 4.02 and a number of channel forwarder. I have loaded the forwarder via NB, and it seems to work as it loads when clicked on, but I just get a black screen with an exclamation mark after it tries to load for a while. If I try to load WiiFlow through HBC I get the same problem so this leads me to believe it is a problem with WiiFlow itself. Don;t know what I have done wrong as I have simply placed the three files in the apps folder in a folder called WiiFlow.

    Any suggestions?

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    nebraska USA
    Posts
    63
    Thanks
    1
    Thanked 11 Times in 11 Posts
    ok... probably the best thing to do is download wiiflow again, maybe even try an older version and see what it does, it looks like you have the files in the right folder on your sd card.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •