Results 1 to 2 of 2

Thread: Wii gets stuck when initialize USB devices

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Wii gets stuck when initialize USB devices

    Hi bros,
    I've read a lot of information about this title, but, at this moment, I have a strong headache.


    I previously had softmodded my 4.1U Wii (I don't remember with what method, but it was working, I used to use USBLoader or CFG, to run almost 40 games), suddenly, stopped working and until now, I do not know why. After read several forums, I found this guide to upgrade my softmod version.

    I followed every single step of this guide, every single step ... to the letter


    I was thinking I would recover my Wii ... !!!! ... mistake... still has problems. It seems to work fine, but when I connect the USB device, the Wii get stuck until press and hold the power button to switch off.


    I tested different USB devices, different USB cables, different games (ISO & WBFS), differents files systems (WBFS & FAT)... and nothing...


    I'm thinking that my little child did something, but I cannot know what is.


    could someone of you, please, help me to know if I have a new paperweight or if it possible to fix it?

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,665
    Thanks
    3,219
    Thanked 1,337 Times in 1,114 Posts
    Post a system check.->How To Post A System Check.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •