Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: 4.3e what's gone wrong?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.3e what's gone wrong?

    Hi I'm going to try and make this as short as possible. We hacked our wii using the Lego Indiana jones hack. The wii was working great for the past year loading games from a external hdd.

    Skip forward 6 months wii's not been used we get the wii out and it's no longer reading the games? I've reformatted the hdd with fat32 and wbfs manager and installed 2 games. I think we used to use USB loader gx but when I click it the loading screens come on then it goes back to the wii menu. I've also tried to used neo gamma loading via USB it shows the titles of the to games on the hdd but they fail to load any advice on what I can do? The home brew channel is still there

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok update after following the Guide: Softmod ANY Wii i've installed everything again i've tried using wii flow & neogamma you can hear the games via wii flow but once you click on them it goes to start the wii games but gets stuck on the safety menu any ideas whats gone wrong???

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,827
    Thanks
    892
    Thanked 2,101 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    Post a syscheck

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Right here goes fingers & toes crossed

    http://pastebin.com/42SVwwZc
    Last edited by bettz; 09-03-2012 at 01:13 AM.

  5. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,827
    Thanks
    892
    Thanked 2,101 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    Ok so syscheck is good. Can u try going to the hbc and loading the Usbloader from there and try to load a game

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so I've tried USB loader and wii flow you can hear the intro music when you click on the game

    http://i1115.photobucket.com/albums/...83AAEE99F1.jpg


    But once clicked the game goes to start but just gets stuck at this screen and doesn't respond

    http://i1115.photobucket.com/albums/...839AF38B0C.jpg


    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Ok so syscheck is good. Can u try going to the hbc and loading the Usbloader from there and try to load a game

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  7. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,827
    Thanks
    892
    Thanked 2,101 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    Try a different loader, like cfg and see if it still happens

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same issue when I try and use cfg loader any ideas? Am going to try another iso


    Quote Originally Posted by Pob3008 View Post
    Try a different loader, like cfg and see if it still happens

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  9. #9
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,827
    Thanks
    892
    Thanked 2,101 Times in 1,484 Posts
    Blog Entries
    13
    That was my next suggestion, bad rip. If your still having issues I would suggest a problem with the hard drive

    Sent from my GT-N7000 using WiiHacks

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    13
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Just thought I'd post an update I tried a few other iso's this evening just dance ,mario party 9 & wii sports all of which work great. So it must have been the iso's I "RIPPED" for just dance 2 & mario kart
    Last edited by Jax; 09-03-2012 at 02:41 PM. Reason: Removed Grey Area...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •