Results 1 to 3 of 3

Thread: Letterbomb not working on the 4.3j wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Letterbomb not working on the 4.3j wii

    Hi, me again. Sorry for the bother.
    I decided to try and homebrew my old Japanese wii. it's currently on 4.3j. I downloaded Letterbomb with the correct MAC address (I checked it many times). I had the wrong date and time (still in Japan time) and fixed that, but that didn't do anything, the letter never shows up. I've gone forward and backwards in the mail thing and I can't see it anywhere. What am I doing wrong? LOL I feel like I can't follow simple instruction.

  2. #2
    New Member angelsosa's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Middle of Texas - 79512
    Posts
    189
    Thanks
    12
    Thanked 57 Times in 45 Posts

    Lightbulb

    Here, you might give this a try:

    1. Try checking out this post: LINK!
    2. Download this link that accompanies that post: LINK!

    Skeptical?


    <----Hit the "Thanks" button if I've offered some helpful advice! W00t!

  3. 1 User Says Thank You angelsosa For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Sorry, It didn't work but thanks for trying Is my wii screwed up or something? I'm using a 4GB card I have a 65MB card. is it too big? or too small?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •