Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with softmoding

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with softmoding

    I bought a brand new white wii version 4.3 e. I was trying to softmoding it. I have not any problems with installing HBC & Bootmii. Than I tried to install WAD - but when I open Multi mod Manager my wii remote immediately shut down and I can’t do anything else. Does anybody help me?

  2. #2
    New Member souralien's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    58
    Thanks
    8
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    u need an older wiimote, one that dosent have motion plus built in. MMM dosent like them.
    Last edited by souralien; 08-27-2012 at 02:44 PM.

  3. 1 User Says Thank You souralien For This Useful Post


  4. #3
    New Member angelsosa's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Middle of Texas - 79512
    Posts
    189
    Thanks
    12
    Thanked 57 Times in 45 Posts

    Lightbulb

    When reading through this document; you SHOULD do this in the following order:
    1) FIND ANOTHER WII REMOTE.
    *I've got some friends with Wii's and I'm betting you should to. Get to a normal wii-mote, and redo this area Follow this thoroughly

    Softmod ANY Wii Rip-out :)


    2) Once you get that done, take your friend's Wii-Mote back to his/her's house, lol.
    3) Continue from here
    *Note: Since it IS necessary to get your wii remote running, it is ok to overwrite the old files with the one presented in the spoiler
    Last edited by angelsosa; 08-27-2012 at 08:11 PM. Reason: added note

    Skeptical?


    <----Hit the "Thanks" button if I've offered some helpful advice! W00t!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •