Results 1 to 5 of 5

Thread: wad file problem

  1. #1
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    wad file problem

    hi guys,i installed a few wad files tooday,but when i try to play them i get ''this channel cannot be used''i dont know why this is happening can someone tell me how to fix this?thanks

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,704
    Thanks
    3,234
    Thanked 1,346 Times in 1,122 Posts
    It sounds like the wads are out of Region.

    Look here.FreeTheWads

  3. #3
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    thanks jax,but what am i supposed to do?should i just load my wad file and click on ntsc-u and it should work once i install it via wadmanager?(my region is ntsc-u)

  4. #4
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,704
    Thanks
    3,234
    Thanked 1,346 Times in 1,122 Posts
    Make sure you put the wad you want converted in to the folder of the "FreeTheWads" program, and then Double click "Freethewads GUI" click the tab with the 3 dots on top of the program...now choose ntsc or region free.

    Be careful ,you could end up with a brick if something goes wrong.

  5. 1 User Says Thank You Jax For This Useful Post


  6. #5
    New Member placebooooo's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    philadelphia
    Posts
    84
    Thanks
    13
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    ok well i did what you told me jax,and not all the wads worked,one of them froze as soon as i started and kept a black screen,and i was wondering if you can help me with my paper mario wad file,the screen seems tilted downwards alittle bit,is there somehow i can fix this?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •