Results 1 to 3 of 3

Thread: WAD Manager v1.7 Installer - Wii remotes disconnect

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WAD Manager v1.7 Installer - Wii remotes disconnect

    Hi,

    I have been trying to install the WAD Manager v1.7 on my wii but when i install it the wii remotes disconnect when i go onto select NAND Emulator device. The music still plays, but the wii remotes refuses to work It works when i agree the terms and condition crap, and when i select ios version, press A, then the wii remote stops connecting, when i select the ios verison . I have tried using the power buttons, (like you do on bootmii) And nothing. i cant turn it off, i have to take off the powerer

    Some info about my wii
    Its A black wii (both wii remotes are black too - normal wii remotes, not wii remote plus or anything)
    I have 4.3
    I am using a SDHC Card. Not a usb.
    I am connected to the internet
    I have used both wii remotes, both disconnect when trying to install

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    76
    Thanks
    2
    Thanked 24 Times in 22 Posts
    Wad Manager 1.7 hasn't been compiled to work with newer wiimotes. WiiMod has, however, download WiiMod and you will be able to use your current remote.

  3. #3
    New Member -Donn-'s Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 1 Post
    I suggest you to get an older Wiimote. I bought this one. [LINK] It is third-party with no Nintendo logos, or Wii-Motion Plus. It has worked flawlessly in all homebrews that ive used.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •