Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: HDD taking forever to load

  1. #11
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, just a question. Ive got the latest ios222. and the part i dont get is when you said "boot usbloadergx from ios222". I've just stuck my HDD into the other usb slot and usbloaderGX is now saying that it cant find it... :\

  2. #12
    New Member BabyDaddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    234
    Thanks
    24
    Thanked 41 Times in 37 Posts
    What IOS are you using?

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    usb loader running on ios222. Port 1 now shows my HDD and the contents. But it brings me back to the homebrew channel...

  4. #14
    New Member BabyDaddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    234
    Thanks
    24
    Thanked 41 Times in 37 Posts
    Quote Originally Posted by shibuya109 View Post
    usb loader running on ios222. Port 1 now shows my HDD and the contents. But it brings me back to the homebrew channel...
    No, I mean to load the game. The default for CFG is to use 248, but I've run into some games recently that would "work" but not correctly. The CoD games (MW3 and Black Ops) would load, but then get stuck at the "Loading..." screen. Set it to load IOS 250 and they started working.

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Texas
    Posts
    86
    Thanks
    8
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by shibuya109 View Post
    Hey, just a question. Ive got the latest ios222. and the part i dont get is when you said "boot usbloadergx from ios222". I've just stuck my HDD into the other usb slot and usbloaderGX is now saying that it cant find it... :\
    at the usbloader gx site it offers different dols for download, download 222dol make sure it is named boot.dol then replace the old boot.dol in the usb loadergx folder. also there is an option in settings/hard drive settings/ change usb port 0 to usb port 1
    Last edited by roadofexcess; 07-20-2012 at 06:03 PM.

  6. #16
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    The port isn't the problem. Should always use port 0 (the one closest to the edge of the Wii)

    While in your loader select the game, and go to the games settings. Change the IOS from default to a different one. Keep trying different ones. I bet 251 will work the best.

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Australia
    Posts
    10
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey playerkp420. Ive tried what you suggested, with IOS 251 and every other option. And still no juice. IOS 251 doesnt even let me get past the title screen. By the way, I've found someone with the exact same issue as me here "http://www.wiihacks.com/wii-games/93717-xenoblade-strange-issue-freezing-occurring-any-input-would-greatly-appreciated.html"
    For some reason the starter did not reply in the end so its currently dead.... Damn...

  8. #18
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Texas
    Posts
    86
    Thanks
    8
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    in my case , for what ever reason with my seagate the port was the problem. both ports read the western digital just fine but the top port and 222 ran hte seagate hdd much for games

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •