Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: SSBB Subspace Emmisssary Problem

  1. #1
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts

    Exclamation SSBB Subspace Emmisssary Problem

    Im using USB Loader GX's latest version.When i open SSBB it works Brawl mode with no problems(except when i want to start a brawl wii sounds like crazy)but Subspace Emissary dont work.In fact it starts but freezes after first battle.Sometimes it dont freeze but All cutscenes are same.After a few missions game freezes again.Thats so disturbing and makes game tasteless.Please help me!
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  2. #2
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts
    I thing im The only one who have this problem.There are hundred views but No one is helping
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Pokezeynep. I personally have not had this problem with smash brothers brawl. I can play through the Subspace Emissary without any problems, as well as start a battle without my Wii making any weird noises.
    I am also new here so I am not sure what to suggest other then maybe it's a bad game rip? Try re-ripping it and see what happens (if you haven't already)

  4. #4
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts
    Im using WBFS Manager 3.0 to put games to external harddrive and load games using USB loader GX.I tried about two different iso's and same problem.
    Last edited by pokezeynep; 07-13-2012 at 07:45 AM.
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  5. #5
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts
    Hiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Anybody there that can solve my problem?
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  6. #6
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    How big is the iso... Smaller ones have been reported to show the same cut scene to save space...

  7. #7
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts
    One of them is small iso. Same cutscenes.One of them is big i think cause its on a doublelayer disc(accidently bought not duallayer) the big iso freezes(black screen) after mario kirby match and lags at first cutscene.
    Last edited by pokezeynep; 07-14-2012 at 02:45 AM.
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  8. #8
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Are you loading via disk? Or USB... Just to let u know the larger one that's about 8 should be the real one

  9. #9
    New Member pokezeynep's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Hyrule
    Posts
    208
    Thanks
    12
    Thanked 63 Times in 57 Posts
    From disc.From a golden Double Layer Disc.After first match it freezes.Also the first cutscene is very laggy.
    "The Wind... It is blowing...." -Ganondorf

    The Mightest Hero is slain by a single arrow
    <--Press Thanks If I've Helped!

  10. #10
    New Member 2Hack's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    231
    Thanks
    29
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    That may be your problem... First make sure your drive can burn dual layer, and I recall that burning dual layer discs was different...at least with imgburn...

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •