Results 1 to 5 of 5

Thread: IOS getting stub 249 , 250

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Talking IOS getting stub 249 , 250

    Hi,

    Guys I have softmoded my Wii 4.3u with the recommend guide here in your forum, for some reason my IOS are getting stub and have to overwrite them now and then.. Can anyone help me understand why is this happening.. I thought following the guide would lock up the Wii from getting updates from Nintendo...

    Am I missing something, you help would be really appreciated..

    regards
    Last edited by utan; 06-25-2012 at 12:40 PM.

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,695
    Thanks
    3,233
    Thanked 1,345 Times in 1,121 Posts
    This points to getting updated.
    Did you Enable the Block Disc/Online Updates in priiloader?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    yes I did...

    But I don't know if it saved the setting because I go back and still in their default..

    does the settings get saved in SD card or in the Wii settings....?

  4. #4
    Forum Administrator BluPhant's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    New England
    Posts
    2,354
    Thanks
    218
    Thanked 1,282 Times in 723 Posts
    This makes zero sense. Double check your priiloader settings.

    It gets stored in the NAND, NOT the SD. You have to press SAVE on the bottom.

    -Blu

    Softmod ANY Wii
    | USB-FAT32 | Error Index | Chat!
    An Introduction To Wii Hacking - MUST READ for all new Wii Hackers
    If I have been of help to you, please click the "Thanks" icon to the left.



  5. 1 User Says Thank You BluPhant For This Useful Post

    Jax

  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    27
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Appreciate your help greatly,

    It seems that the screen where the options are has a little bug, at the very end the last option would say:

    "Block online updatesave setttings"

    which it should be separated options as:

    Block online update
    then

    save settings.

    that why I would say the setting weren't saved because I found as they were before as default..

    check the little pic I have uploaded:

    priiloder.jpg


    thanks for your help..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •