Results 1 to 8 of 8

Thread: need testers

  1. #1
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15

    need testers

    Simple test
    Download casper.zip
    and extract to sd:\
    Load an exploit, like letter bomb or bannerbomb.
    Wiimod should load.

    Test
    in the apploader load
    apps/bootmii-casper/boot.elf
    this should load bootmii

    exit and run exploit again
    load
    apps/cboot2-casper/boot.elf
    cboot2 dol loader should reload wiimod

    Works for me, does it work for you.
    ?does it work
    ?what system ...
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Okay, tested this on my Boot2 4.1E Wii with Hackmii installer v2.

    Started wii, when SM loaded, I inserted SD, clicked the SD icon, asked to load boot.elf, clicked yes.
    Wiimod loaded up fine. Then went to apps/bootmii-casper/boot.elf, and it kicked me back to the SM.
    The same happened with cboot2-casper, just kicked me back to the SM.

    When the Wii is off and the SD inserted, I started the wii and it loaded straight to wiimod.

    Hope I've helped and not hindered lol.



  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    827
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    4.2U

    With sd in it auto boots wiimod.

    From SM>sd icon> nothing shows up in the channels

    edit: was i supposed to us something other than the files you provided?

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Yeah, I put hackmii installer in the apps folder myself.



  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,143 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Gotta try this

    Sent from my iPhone 5 using WiiHacks

  6. #6
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,570 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Try this one please
    casper fix.zip
    Load exploit
    wiimod loads
    load bootmii_casper from the apploader

    You need to have updated ios53 for casper to work. If you need it the wad is in sd:\wad
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  7. #7
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    For some reason I can't load hackmii installer from SD. Only from the HBC,
    and then wiimod does NOT load.

    Loaded wiimod from the HBC, then went apploader/apps/bootmii_casper/boot.elf and got kicked back to the SM like last time.
    Installed a fresh IOS53 supplied, and still the same. Both bootmii_casper, and cboot2_casper load from the HBC. The latter loading wiimod.
    When booting wii with SD inserted, bootmii loads.



  8. #8
    New Member beerfield's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    184
    Thanks
    67
    Thanked 61 Times in 52 Posts
    Loaded by BannerBomb but now i have black screen and blue light on drive. Nothing happens.
    Ive updated IOS53 to ver. 5663 (from 5662) but before wiimod was loading ok.

    Ok - my mistake. Ive just put castper_fix without casper (from first post)

    Second try - wiimod load correct.
    Trying to start bootcb2 from casper-fix

    Error:

    sd:/bootcb2/ppcboot.elf
    Entry point: 0x800003400
    OS_ShutsownSubsystems() done
    _exeption_closeall() done. Jumping to ep now

    wii freeze

    trying to run apps from first post - program stops and back to system menu.

    trying to run apps from HBC - bootmii loads funny

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •