Results 1 to 3 of 3

Thread: Error wiiflow: "Enabling emu After reload failed

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Error wiiflow: "Enabling emu After reload failed

    I got this error when loading wii flow i softmodded my wii via the guide and it was working this morning?

  2. #2
    New Member bigjat69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Etherland
    Posts
    367
    Thanks
    109
    Thanked 113 Times in 86 Posts
    Blog Entries
    1
    Did you also follow the wiiflow nand emulation guide here?

    Try disabling nand emu in wiiflow settings, if that works ok there is something going wrong when the IOS tries to reload. Not using NAND emu myself so cant really comment further.
    Thank me or Spank me but leave some feedback

    P.S. if you mean thanks hit the 'thanks' button

    If you really mean thanks donate


    Click here> USE IT - How2 get the best 'Search' Results<No Excuses!!

    Please do NOT spoonfeed, Teach 'em how to search & survive


    Failure is the path of least persistence


    4.1E:HBC:Bootmii(IOS):Priiloader v0.3(r32):cIOSrev14:IOS60-patched:WAD Mngr 1.4:Wiiflow 1.1 Full:Wii Shop and IOS61 Installer update:iPlayer:SEAGATE 1TB FreeAgent USB HDD

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks so much dude

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •