Results 1 to 3 of 3

Thread: What did I do?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    7
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    What did I do?

    While viewing files on my HDD, I deleted the folder that was empty above apps and wbfs. Now my games won't show up on USBGX or Wiiflow. Do I have to softmod all over again? Sorry for the stupid question but all I was trying to do was get a psx .zip file to play on an emulator to no avail and got pissed.

  2. #2
    New Member bigjat69's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Etherland
    Posts
    367
    Thanks
    109
    Thanked 113 Times in 86 Posts
    Blog Entries
    1

    Lightbulb Ideas as to what you may have deleted

    You say HDD so I'm going to ASSUME it fat32 as you mention apps and a wbfs folder on the same drive, the only thing I can think of is an install of hermes v4.... where files are extracted to a 0000000....'something' folder. THIS MAY NOT BE THE CORRECT INFORMATION AS I HAVE BEEN OUT OF THE LOOP FOR SOME TIME, AND THE FORUM HEADER TELLS YOU NOT TO ACCEPT ADVICE BLINDLY, I MAY OR MAY NOT BE RIGHT BUT HOPEFULLY HAVE GIVEN YOU SOME THING TO CONSIDER (I.E at what point of your install/softmod may you have created files/folders that are alphabetically before app (as you deleted the folder ABOVE APPS)......ps give a thanks, or better still, a donation if this has given you an idea about where to look if not a direct solution to your problem. Remember, do not start new posts, if any of us have an idea try to keep it in one thread...nite
    Last edited by bigjat69; 05-02-2012 at 03:23 PM. Reason: still can't speell fors********
    Thank me or Spank me but leave some feedback

    P.S. if you mean thanks hit the 'thanks' button

    If you really mean thanks donate


    Click here> USE IT - How2 get the best 'Search' Results<No Excuses!!

    Please do NOT spoonfeed, Teach 'em how to search & survive


    Failure is the path of least persistence


    4.1E:HBC:Bootmii(IOS):Priiloader v0.3(r32):cIOSrev14:IOS60-patched:WAD Mngr 1.4:Wiiflow 1.1 Full:Wii Shop and IOS61 Installer update:iPlayer:SEAGATE 1TB FreeAgent USB HDD

  3. #3
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,665
    Thanks
    3,219
    Thanked 1,337 Times in 1,114 Posts
    If you deleted your wbfs folder that holds the games, then that explains why your games are not showing up in the usb loaders.
    You will have to re-rip the games back to the HDD.(If you deleted the Wbfs folder)

    Just replace the Apps folder with all the apps inside the folder in there own folder . example--->(Apps/Wiiflow/boot.dol) (Apps/fceugx/boot.dol)
    You should not need to softmod again ,unless you took in an update from nintendo/disc.
    Last edited by Jax; 05-03-2012 at 04:43 AM. Reason: More Info...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •