Results 1 to 2 of 2

Thread: Triforce r96 USB loading games problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Triforce r96 USB loading games problem

    Hey guy im kinda new to the forum so first off hello to all of you second is my problem that i am strugling with for 2 days now without much sleep lolz.
    So i finaly got my USB drive to be regocnised via Triforce r96 but i get an error.

    After that i see my games, so i choose an game and get another error and he kicks me back. I used a couple of guides to get this far and i got the latest cios from here http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...ion-guide.html. Made a nand dump with bootmii (latest). Putted the map with the wads called wiiware games into the wad folder on my usb hard disk.

    Nand is on the root of my usb hard drive and i added the games via the showmiiwads program.
    Still i get these errors below.

    When i load the usb nand:


    I can see the games though...:S


    After clicking start i get this:


    I realy hope this helps because i would love to play those games :P but as you can see i realy need help =(
    Am i btw using the latest triforce?
    Last edited by darkmvr; 04-09-2012 at 12:05 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Update: I got some games to work but like 70% of the game arent showing up at all i got like over 100 games. So im still stuck and the first screen on the picture above, well i still have that one also.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •