Results 1 to 4 of 4

Thread: samurai warriors 3

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy samurai warriors 3

    hello i have a problem my samurai warriors 3 ISO works on dolphin emulator but dose not when i try to load it on configurable usb loader. it freezes to a black screen after the save screen at the start







    ps i have a soft modded Wii
    if youd like any more info please tell me

  2. #2
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Try changing the IOS the game loads from to 249. If it's already on 249, try IOS 222, or 223. Press 1 on the wii remote to go to settings in CFG usb loader.



  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bmarlo View Post
    Try changing the IOS the game loads from to 249. If it's already on 249, try IOS 222, or 223. Press 1 on the wii remote to go to settings in CFG usb loader.
    i tryed what youv said it dose the same thing

  4. #4
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,944
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Try a different loader, and if that don't work, try deleting the game off your hdd and re-ripping it.



Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •