Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with my Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with my Wii

    Hi all, I hope someone will be able to help me. I am not very tech savvy but with proper instruction I should be able to do some repair.

    I am having a problem with my Wii. It was playing fine just 2 days ago. Yesterday, when I turn my Wii on, it just stays at black screen with 2 lines "Repairing Unit...." "Please do not power off".

    When using the wiimote, press the A button, it goes into a menu. But whatever I tried to change in the menu, I am not able to save the settings. What it does say though, "a new version of cIOs 0.6 is available. Download?" but it wouldn't allow me to download.

    I am not sure what happened. I would be grateful if someone can help me solve this issue.

  2. #2
    Jax
    Jax is offline
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    Jax's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Schenectady,NY
    Posts
    3,655
    Thanks
    3,217
    Thanked 1,334 Times in 1,111 Posts
    This sounds like your problem , if not someone will be with you to help you out.

    Link....Priiloader April Fools Day Prank

    Your Welcome!!
    Last edited by Jax; 04-04-2012 at 04:31 AM.

  3. 2 Users Say Thank You to Jax For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok, thanks jax that scared the shite out of me. So, it's all ok now. Turn it on on 2nd April all is fine.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •