Results 1 to 9 of 9

Thread: None of my usb loaders are working HELP PLEASE

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    None of my usb loaders are working HELP PLEASE

    I have a problem none of my usb loaders are working this includes usb loader gx, neogamma and wii USB loader 1.4
    i haven't played my wii in months but last time i checked i worked fine the problems seem like they all happened around the time when i connected my wii to my wifi for the first time though im not entirely sure and yes i REFUSED the update.
    I've tried everything to get one of these loaders to work i've re installed all of them even re soft modded my wii using 2 different methods trying both MULTIPLE times ive formatted my sd card formatted the usb flash drive tried a total of 3 different flash drives. and no the usb port doesn't appear damaged.

    the problems im having is that When i start usblgx the Wii freezes and my Wii mote disconnects and remains that way until i remove the flash drive after i do so everything returns to normal and i get a nice message from usb loader gx saying "usb device not found" the problem is similar with neogamma and usb loader. any ideas? I've been going at it for days I've been up all night trying and trying to no avail i don't know what the problem is

  2. #2
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    You should give the Softmod Any Wii guide here a shot. It has everything you need.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978 View Post
    You should give the Softmod Any Wii guide here a shot. It has everything you need.

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks
    would you mind giving me a link i can't seem to find it

    EDIT LOL Sorry i didn't see that you had it posted

  4. #4
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by Cloakengaged

    would you mind giving me a link i can't seem to find it

    EDIT LOL Sorry i didn't see that you had it posted
    Here use this from start to finish and do not skip any of the steps! http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Same problem , last time i played the wii it was fine, now nothing works neogammer etc even the games i have loaded as channels like mario all stars etc. Whats caused this does anybody no , ive not updated ?? thank you

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978 View Post
    Here use this from start to finish and do not skip any of the steps! http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

    THANKS FOLLOWED IT ALL THE WAY THROUGH DIDN'T SKIP A THING AND IT WORKED NEOGAMMA AND CFG LOADER WORK GREAT! but my favorite USB loader GX other loader still don't work wth is going on

  7. #7
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Quote Originally Posted by Cloakengaged

    THANKS FOLLOWED IT ALL THE WAY THROUGH DIDN'T SKIP A THING AND IT WORKED NEOGAMMA AND CFG LOADER WORK GREAT! but my favorite USB loader GX other loader still don't work wth is going on
    Did you put the app pack on your sd card???

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks

  8. #8
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by toby1978 View Post
    Did you put the app pack on your sd card???

    Sent from my Motorola Electrify using WiiHacks
    yes i downloaded the app pack and placed it on the sd card properly

  9. #9
    Junior Member toby1978's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    858
    Thanks
    7
    Thanked 144 Times in 130 Posts
    Try This and let me know how it goes.
    http://www.wiihacks.com/software-bac...loader-gx.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •