Results 1 to 3 of 3

Thread: where to start?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    where to start?

    I have done the softmod to my wii a couple of months ago using a lousy guide. I end up now having a weird setup that works only at times. I have done the letterbomb and installed homebrew. I also installed usb loader gx as 2 distinct channels on the Wii desktop. So I can get into USB loader, I must start one of them, that returns me to the Wii desktop and then start the 2nd, which opens usb loader gx. If i start with the 2nd, i get stuck on the "Loading USB device" screen. Now, in usb loader gx, many games dont work: they appear in shades of black and white. The screen is also flashing very quickly... enough to make you seasick pretty fast. But some games work perfectly fine...
    okay, so I have many problems, but where should I start to fix them? I've seen an application that outputs the summary of your system settings... should I do that? I'm afraid to make things even worst and while reading your post I realized I have not made backups of NAND files as I should have... help!

  2. #2
    New Member IBe6UBe9's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    238
    Thanks
    88
    Thanked 69 Times in 61 Posts
    You could post a syscheck but you probably need to re-mod your wii.
    Here's a guide http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    116
    Thanks
    4
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    +1 update your wii using that guide.

    As for the black/white/flashing issue. That sounds like a ntsc/pal issue. Use your USB loader to force the game to match your console.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •