Results 1 to 3 of 3

Thread: Softmodded 4.2 Wii - 'an error has occured' playing backups - need help

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    17
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Softmodded 4.2 Wii - 'an error has occured' playing backups - need help

    Hi,

    A while back I used ShadowSonic2's guide to softmod my pal 4.2 Wii and have been using it to play backups from my 16GB HP USB stick with wiiflow and have not had any problems. I am now trying to play Xenoblade and The Last Story backups from the stick and with each I get the same black screen and error straight after I load the game:

    "An error has occurred. Press the Eject Button and remove the disc, then turn the Wii console off and refer to the Wii operations Manual for help troubleshooting."

    Can anyone shed any light on this? I was thinking of redoing the softmod using mauifrog's guide but thought I'd ask here first in case there was a simpler solution like updating ios or something.
    Last edited by Barno; 02-27-2012 at 07:14 AM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I get this same error with New Super Mario Bros... can anyone help?

  3. #3
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    You most likely need to update your softmod with mauifrog's softmod any wii guide. Link is in the spoiler below.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •