Results 1 to 4 of 4

Thread: Help in loading Wiiware games

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help in loading Wiiware games

    Hello,

    I have Wii 3.3E with homebrew, WAD manager 1.4, NeogammaR8RC4, ciosX_rev18 installer and ios 249.
    after i'm install PAL Wiiware game through wad manager.
    After that, the game show on te meu screen but when i click it, the start window show and then come back to the menu screen

    I need to install something else? or again?

    Thanks!
    David

  2. #2
    New Member WEC777's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    40
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Try deleting the contents of your "cache" folder under WiiFlow; that's what fixed it for me. From what I gather, WiiFlow doesn't update/refresh its cache when it loads.
    Learn from the mistakes of others; life's too short to make them all yourself:

    n00b's start here - b4 modding, read this - ready to soft-mod your Wii? - more help - still no joy? ask a question - desperate? search unbrick

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    but i dont install wii Flow

  4. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    I would suggest you update your softmod with the softmod any Wii guide(link in spoiler below)

    You are most likely missing the ios the game needs to load.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •