Results 1 to 3 of 3

Thread: Wiiflow issue

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Wiiflow issue

    I'm having an issue with Wiiflow. I've installed it and am able to run it on my homebrew channel, but everytime I run it it gets stuck at this image of a highlighted portion of the wii (the outermost USB socket highlighted in red). Anyone else run into this issue?

  2. #2
    New Member psycho's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    86
    Thanks
    6
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    That means that it is prob not seeing your hard drive attatched to the Wii or you have it connected to the wrong usb slot. it has to be the slot that is highlighted in red only. If it is connected to that slot then it prob does not reconise your hard drive..
    Check to make sure the drive is formatted in the correct way..

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,186
    Thanks
    1,443
    Thanked 2,548 Times in 1,883 Posts
    I notice you also posted this question in the fat32 thread. Please do not post in multiple threads about the same issue. Since the post in the fat32 thread has more info, this thread will be closed.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •