Results 1 to 3 of 3

Thread: help getting games to run in wiiflow after softmodding with mauifrogs guide?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help getting games to run in wiiflow after softmodding with mauifrogs guide?

    I have a black 4.3e wii and softmodded last week using mauifrogs excellent guide. no prob there. then i updated wiiflow to the current version by replacing the boot.dol file (r418). I have a compatible verbatim 320gb hdd with some backups on it, used the fat32 guide to do that. I've done nothing else, didn't fiddle with any settings anywhere. I'm told that wii flow works best and wiiflow promises near 100% compatibility but i still get black screen when trying to load some games (for example mario galaxy 2) and mario galaxy 1 hangs on the wiimote wriststrap instruction screen. what am I doing wrong? do I need to update some ios in bootmii? don't want to fiddle with anything unless it's necessary, scared of doing something wrong.. thnx.

  2. #2
    New Member wog2nv's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Sydney Australia
    Posts
    52
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Have you tried re-ripping from the original?It could simply be a case of a bad rip. Maybe even post a sys check so the more experienced people can see if there is something wrong.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    18
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got it sorted out. It was mostly bad rips I guess, almost everything works great now. thnx!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •