Results 1 to 3 of 3

Thread: Wad manager problem

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wad manager problem

    http://www.wiihacks.com/wii-custom-s...-official.html
    I used this guide and have the .wads on my jump drive, I am unsure where or what NAND emulation is though. Everytime I try to install the channels I get Error (ret = -106)
    I remember when I modded my wii before I didn't have any issues with this, was it easier to install channels with the older wii's? Please help as I would really like to play the channels I purchased on a wii that broke!

    I did get it to work from just my SD card using ISO250, but for some reason WAD manager would not detect my Jump drive..... I sure wish someone would explain this in more detail or point me to a thread. I have watched countless videos and guides, to no avail....
    Last edited by thehackedone; 02-07-2012 at 05:49 PM.

  2. #2
    Junior Member dniMretsaM's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    NE Ohio
    Posts
    1,142
    Thanks
    76
    Thanked 331 Times in 269 Posts
    Check the error index. Link in my sig.
    Quote Originally Posted by sven
    [16:26:34] i'm never sarcastic.
    [16:26:41] feel free to quote me on that.

  3. 1 User Says Thank You dniMretsaM For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    37
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Fixed it using a different, IOS, guess I should learn to read..... thanks though!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •