Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: What is wrong?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post What is wrong?

    OK,

    I have chipped my Wii (D2pro solder less) and done the twilight hack and it was all done correct as I had James Bond, Mario Kart and a few other backups running on it fine.

    Now the problem is my disc drive doesn't recognize discs no more

    Anyone got any ideas?

    James

  2. #2
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    the clip may have wobbled loose? have you looked inside?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No mate I havent yet

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by anthortic View Post
    the clip may have wobbled loose? have you looked inside?
    Its all on fine

  5. #5
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    and the discs that have read errors used to work before recently?

  6. #6
    New Member anthortic's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    The United Kingdom. because kingdoms are cool
    Posts
    429
    Thanks
    45
    Thanked 77 Times in 52 Posts
    has the wii been updated recently?

    systems with version 3.3 or 3.4 wii firmware on, do not read discs that have had the iso tampered with (often reffered to as trucha signed)

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 1,512 Times in 18 Posts
    Quote Originally Posted by |James| View Post
    OK,

    I have chipped my Wii (D2pro solder less) and done the twilight hack and it was all done correct as I had James Bond, Mario Kart and a few other backups running on it fine.

    Now the problem is my disc drive doesn't recognize discs no more

    Anyone got any ideas?

    James
    Does it recognize original disks? or none at all.
    Need Homebrew channel? Want to downgrade or install starfall? Want to install Gamma backup launcher? Click Here!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for delay guys

    Right somehow It managed to work fine after I opened it, But its now stopped again.

    When I turn the wii on with the modchip attached the red light stays on and the disc doesn't spin or come up on the channel, Now if I take the chip of and restart it it will pick up that I have wii sports in and play. So I put the chip back on and put the disc in and thats it, it does nothing

    Its on 3.2 by the way

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by EmperorOfCanada View Post
    Does it recognize original disks? or none at all.
    None at all with the chip attached

  10. #10
    Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    253
    Thanks
    0
    Thanked 33 Times in 31 Posts
    I believe this is why you should just solder it into place. Clips are peices of poop that cause poopy problems all over the poopy place.

    Find someone locally to solder it in and I am sure you will be fine.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •