Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Help!!!!!!!!!!!

  1. #1
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Help!!!!!!!!!!!

    recieved my d2sun v 1.22 today,its going in a d2c2 wii.its attached to clip so no soldering.its all in but i can only boot original discs, i looked at the region chart on there website it says mine should be set as follows 1 and 2 on /3 and 4 ke ive read on here that type of discs can be an issue so i
    brought sony dvd+R some 1 said that 1 wire could need to be soldered?there was 1 in the pack with the chip little red wire any help on getting this fired up would be really appreciated thx

  2. #2
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    hi,
    I think your settings might be wrong. What region are you located?

    For d2c k1 and k2 should be off,

    if youre pal region then k3/k4 should also be off
    If jap region then k3 on k4 of
    if usa then k3 off k4 on
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  3. #3
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    im london england (region pal).its very tiny but i see 4 switches numbered 1234 i have the first 2 (switch 1 and 2)set to the lefthand side second 2 (switch 3 and 4) set to the right??also when i turn power on the chip goes orange then blue 2 times then settles on a constant blue light

  4. #4
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    If youre pal region then all 4 switches should be in the same direction to off.
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  5. #5
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Us pal region

    Quote Originally Posted by Spyman View Post
    If youre pal region then all 4 switches should be in the same direction to off.
    thx ive set them all to the right hand side think thats the off setting have some new discs aswell going to burn 1 now and try gain many thx m8

  6. #6
    Wiihacks Recommended
    Pro Installer/Store
    Senior Member
    Spyman's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Greater Toronto Area
    Posts
    1,546
    Thanks
    33
    Thanked 123 Times in 106 Posts
    No problem
    Send me a PM if you need any Canadamods.ca support

    $9.95 Flat Rate Shipping to Canada & USA
    Official Support for Canadamods. I am here to help.

    email: sales@canadamods.ca | website: http://www.canadamods.ca | Phone: +1 416 728 0648

    We are the Official Distributors for: P.3Key, Wode JukeBox, WasabiDX, WiiKey, DriveKey, M3i & More - Always Authentic Guarenteed !
    Buy Wode JukeBox v2.0 here: Here

  7. #7
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    also when the switches are set how u said the light on the chip is a constant blue if there any other way the light isnt there or it is orange.does this mean when i see the constant blue light that the chip is inserted correctly??and if thats the case maybe my discs are the problem i brought sony dvds+r.like i said its reading the originals np ive access to 2 dvd burners 1st is-philips dvdr1640p 2nd -sony optiarc inc ad-5170a..also when im burning the dvds its going through the process but when i check disc contents after burning (imgburn)theres nothing on the disc but can see the burn mark on them.ie the pc not reading them
    Last edited by kpbuilders; 09-19-2008 at 01:31 PM.

  8. #8
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Thumbs up bingo

    many thx spyman set the switches how u said got some better discs and bingo backups are loading fine.kids have been playing it for ages no crashes disc tray jams etc everything running smooth.amjor kudos m8

  9. #9
    Member smasher164's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    441
    Thanks
    6
    Thanked 12 Times in 6 Posts
    hope this chart helps.

    I am the SSBB master...

  10. #10
    Junior Member kpbuilders's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    38
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    yes thx smasher switches 1 and 2 on 3 and 4 off and i got away with having to solder the f wire..chip seems stable aswell considering its 1 of the cheper options .going to put the d2pro 9 wire in the second wii again many thx to u both

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •