Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: SSBB not booting up with the new D2pro9 v2 ~ D2C2 Drives

  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ssbb worked for a while but would randomly get disc read error. After a series of resetting and beating the game over and over again, it wont load at all anymore and give me the read error.



    wii d2c2
    d2pro9 1.4 firmware
    ssbb dvd9 version burnt on verbatim Singapore made discs
    layerbreak set (forgot what i set it to, i just copy and pasted from one of modderman's post)




    Nintendo says they can fix this by "cleaning" it but my wii is brand new, it was still in box before I modded it. I highly doubt it was dirty.

  2. #22
    Admin / Super Mod ModderMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    GVR
    Posts
    8,841
    Thanks
    758
    Thanked 1,418 Times in 328 Posts
    Blog Entries
    15
    Quote Originally Posted by sealion View Post
    ssbb worked for a while but would randomly get disc read error. After a series of resetting and beating the game over and over again, it wont load at all anymore and give me the read error.



    wii d2c2
    d2pro9 1.4 firmware
    ssbb dvd9 version burnt on verbatim Singapore made discs
    layerbreak set (forgot what i set it to, i just copy and pasted from one of modderman's post)




    Nintendo says they can fix this by "cleaning" it but my wii is brand new, it was still in box before I modded it. I highly doubt it was dirty.


    burn another one with everything set up properly......

    Wiihacks Super Mod / Admin

  3. #23
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    May i ask what version is the dvd9 and what version is dvd5? i used the [WII]Super Smash Bros Brawl [NTSC-PAL][ESPALWII.com] and it doesn't seem to boot for me.

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have burnt the game with and without layer break (DL version). Updated my d2cpro to v1.4 via dvd (i have an NTSC-US wii, just bought it 1 week ago) but somehow it still only showing me the black screen. I couldn't even get it to load on the menu screen. Any help will be appreciated

  5. #25
    Inactive *********
    *UNDERSTAFFED*ONLY MK Contestants & ***** Supporters can PM MODS
    jebise101's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    425
    Thanks
    0
    Thanked 16 Times in 7 Posts
    i have a d2pro9 and went through this aswell, what i did to get it to work is using a memorex +DL DVD aburned at 1x with layerbreak. No lag at all with video no disk read erros, when i burned without layerbreak it got stuck at white screen. Burned with layerbreak at 2.4x works but got a disk read error right at the into screen just had to eject the disk and put it back in to get it working, burned at 1x and im Brawl'ing

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Why are you guys experimenting with your own methods? Modderman answered a few threads regarding what media to use and what layer break to use. If you've done all that he said and still get disk read errors, do a search on google and find a guide on how to adjust the laser.

    Nintendo claims the problem is the lens being dirty, but the real problem is the lens being undervolted or whatever. Correct the problem and you're good to go.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •