Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with softmoded wii 4.3e

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Problem with softmoded wii 4.3e

    Hello guys ,a year ago i softmoded my wii 4.3e with letterbomb and others programs that i cant remember,i think that was some wads for ios 249 and a week ago i turned on my wii to play a game on my usb loader and when i tried to open the game it runs a blue screen saying that is not a legal version or something like that . I tried to play my games that are on my pen,i played them a time ago but now i dont know what happen.

    Can anybody help me pls?

  2. #2
    New Member lurpy's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    19
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink

    if you softmoded it a year ago, there is better isos now, and you could try updating it with the softmod any wii guide ( http://www.wiihacks.com/recommended-...d-any-wii.html ) and if you dont like that one try this one ( http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...i-windows.html ). they both work very well. i have used them both. if updating does not help then i am not to sure how to help.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My hack system menu works,appear ios v80 System menu v514 Priiloader v0.7(r138)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •