Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 91 to 100 of 117

Thread: Skylanders Spyro's Adventure [Guide]

  1. #91
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Your syscheck looks fine. No reason the game shouldn't load.
    First, try this. Delete the GX config file, then reboot it. Set
    the IOS to 247, or 223, and save the settings. If that doesn't
    work, we'll try figure some thing else out lol.



  2. #92
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    bmarlo,

    I removed all GX config's and confirmed when USBloaderGX came up in a default state without any settings. I then tried changing this game to 223 (not sure that I've run any game on 223), and the same thing happens. What's interesting is that I see HDD activity when launching for a second, then a lot of activity, then I hear the HDD park or reset, then I get very mild HDD activity but it never loads. Again, I set back to 249 and it loads immediately without issue (no portal). Is it possible the HERMES and it's USB support is resetting the drive and just having an issue with my HDD enclosure? I'm out of ideas I have a WD pocket USB drive coming soon that I wasn't going to use for Wii but might try just to rule out some wacky incompatibility with my enclosure......unless hopefully you can think of something else for me to try.

    Thanks again.

    -WyldWolf

    **EDIT: Didn't see you said also try 247, I did and it works! But, why on earth does it work when everyone else has to run it under 223, and what is 247 anyway? Is something still not right with my hermes/223 that I need to worry about?
    Last edited by WyldWolf; 01-06-2013 at 04:53 PM.

  3. #93
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Glad you got it sorted. The main difference between cIOS 223, and 247 is the base IOS it supports, or is supported by.
    223 has a base of 37, and 38 merged together, and 247 has base 53. Some people have success with one and not the other,
    while some people have success with both. Some HDD's are picky, and can be selective as to which it prefers.

    Again, I'm glad your problem is solved.



  4. #94
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by cjizzle View Post
    Use CFG as your loader, select the game, then press 1 to get to the game options. Change the IOS to 223, save, then launch the game. Do not manually power on the portal, let the game do it for you.
    ok, my kid updated through the disk channel. so...
    now, i was having the problem that the wii stopped mounting the external HDD. that fixed itself when i went with d2x v8.
    now, when i run usb loader gx, select either spyro's adventure or giants, i get black screen, or it freezes.
    i've tried default ios, 223, and 249.
    please help, trying to find something to bond with my stepson and his eyes LIT UP. i've gotta get this working again

  5. #95
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,284
    Thanks
    1,487
    Thanked 2,613 Times in 1,925 Posts
    Post a syscheck, I suspect you may need to redo your mod

  6. #96
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok. i don't know exactly what i did...but i now have my HDD working in the outside port, and the portal working on the inside port.
    if you make a change in usb loader gx and it doesn't seem to do anything, restart the wii.

  7. #97
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    53
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    what setting do I use for skylander giants just cant get it to work using this guide for spyros adventure

  8. #98
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,952
    Thanks
    978
    Thanked 1,706 Times in 1,318 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by kenzieboo View Post
    what setting do I use for skylander giants just cant get it to work using this guide for spyros adventure
    This guide works for skylanders giants too. Use IOS 223, or 247.



  9. #99
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    53
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    iv tried them.i must be missing something.just cant get this game to work.

  10. #100
    New Member
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Same Problem...

    Hi, guys...I'm in the same boat as the dude above me. Been working at this all day trying and I know I'm missing something simple. BUT...I've attached a SystemCheck so hopefully it'll wave a red flag at somebody.

    When I try to use 223...it kicks to the Wii menu. If I use 247...it'll start but won't recognize the portal. Same old song...

    I appreciate any advice you can give...thanks!

    Spaz.2.3

    Spoiler

    Last edited by bmarlo; 01-30-2013 at 09:14 PM. Reason: Please put syscheck in a spoiler.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •