Page 39 of 49 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 381 to 390 of 485

Thread: [Guide] Legend Of Zelda Skyward Sword

  1. #381
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ZSS Black Screen

    Hello,
    I'm having problems loading a backup copy of Skyward Sword. I have a Black 4.3U Wii that was bundled with New Super Mario Bros Wii. I originallly followed homebrewpirate's guide from Youtube. Then followed the instructions starting from the beginning of this guide. I've read through every page of this thread and have tried many different things, but have had no success. Here is what is happening.

    When the game starts, It goes to the warning page that shows you how to tighten the strap on the wiimote, although it is not in color. It is in black and white and has lines through it. The game then crashes to a black screen. The Wii system is still on but the screen stays black.
    Here is my system info:

    Spoiler



    I'm sorry for the long post. I've been trying to figure this out for almost a week now and have spent countless hours trying to get this to work but to no avail. I've used USB Loader GX, Neogamma, USB loader, Configurable USB loader, and Wiiflow using the suggested settings in this thread, but none have worked. Thank you in advance.

  2. #382
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    EDIT: SOLVED

    For anyone who is experiencing problems I solved this very easily. I grabbed a fresh SD card and formatted it. Then went to Maui's guide and re-downloaded his app pack v2. Extracted and then ran USB Loader CFG without touching the settings and the game started just fine! No idea why it needed a new install of the apps but it worked, seems stupid but if you experience similar issues try formatting your SD and going from there.

    Good luck!

    --------------------


    Have been having the worst time with trying to get this to work. My Wii has a bad DVD drive so I used my friend's Wii (original white from release) to rip a copy of Skyward using CFG and GX.

    Like everyone else I had an outdated softmod on my Wii, so I went through Maui's guide and updated to the versions in his guide. I tried using USB Loader GX and it would not load Skyward so I then tried USB Loader CFG and it worked great!

    Then after playing for hours last night I tried to use CFG to load Skyward again this morning and I get are freezes

    I went ahead and installed v6 of d2x on both 249 and 250, but neither of them will load Skyward. When using CFG on 249/250 it get's frozen at the screen that says "loading, please wait"

    When I use GX it loads the game but freezes on error #001.

    Have no idea why it would work fine last night but then not at all this morning! If anyone has any advice please let me know? I am completely out of patience after spending all day yesterday and today trying to make this work and would really love some help
    Last edited by skyline93; 12-31-2011 at 05:35 PM.

  3. #383
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Running into heaps of trouble with this game. I tried running it with USB Loader GX but got nothing but black screen. So I looked up some possible fixes and saw that I should update ios249 to the new rev (d2x). I did so via a .wad I found, but since I did that USB Loader GX will not launch. When I attempt to launch it, the console resets. So, I tried installing WiiFlow and the same thing happens. So, just for kicks, I tried running CFG and that launches fine. However, Skyward still just black screens when I try to start it. Since then, I was advised by a mod to try this guide and to try installing IOS58 as well. I used the d2x installer provided in this guide to install IOS249 base 56 AND ISO250 base 57, and I installed IOS58. Tried running Skyward first from 249 then 250, and both failed. Just about ready to smash my Wii to bits! Someone please help me!! Here's my most recent syscheck and my CFG debug...


    SysCheck...

    Spoiler



    Configurable USB Loader DEBUG...

    Spoiler



    Any help would be VERY greatly appreciated!

  4. #384
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thank You!

    I don't know if you're going to check this forum again, but I just wanted to say thanks. This was the fix I needed. I was worried that my post wasn't getting a reply seeing as this thread seems pretty much dead, but formatting the sd card and installing the app pack worked perfectly. I spent almost an entire week trying to get this game to work and this did it. THANK YOU, THANK YOU, AND THANK YOU!!!!

    Quote Originally Posted by skyline93 View Post
    EDIT: SOLVED

    For anyone who is experiencing problems I solved this very easily. I grabbed a fresh SD card and formatted it. Then went to Maui's guide and re-downloaded his app pack v2. Extracted and then ran USB Loader CFG without touching the settings and the game started just fine! No idea why it needed a new install of the apps but it worked, seems stupid but if you experience similar issues try formatting your SD and going from there.

    Good luck!

    --------------------


    Have been having the worst time with trying to get this to work. My Wii has a bad DVD drive so I used my friend's Wii (original white from release) to rip a copy of Skyward using CFG and GX.

    Like everyone else I had an outdated softmod on my Wii, so I went through Maui's guide and updated to the versions in his guide. I tried using USB Loader GX and it would not load Skyward so I then tried USB Loader CFG and it worked great!

    Then after playing for hours last night I tried to use CFG to load Skyward again this morning and I get are freezes

    I went ahead and installed v6 of d2x on both 249 and 250, but neither of them will load Skyward. When using CFG on 249/250 it get's frozen at the screen that says "loading, please wait"

    When I use GX it loads the game but freezes on error #001.

    Have no idea why it would work fine last night but then not at all this morning! If anyone has any advice please let me know? I am completely out of patience after spending all day yesterday and today trying to make this work and would really love some help

  5. #385
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,107 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Quote Originally Posted by johnbear View Post
    Running into heaps of trouble with this game. I tried running it with USB Loader GX but got nothing but black screen. So I looked up some possible fixes and saw that I should update ios249 to the new rev (d2x). I did so via a .wad I found, but since I did that USB Loader GX will not launch. When I attempt to launch it, the console resets. So, I tried installing WiiFlow and the same thing happens. So, just for kicks, I tried running CFG and that launches fine. However, Skyward still just black screens when I try to start it. Since then, I was advised by a mod to try this guide and to try installing IOS58 as well. I used the d2x installer provided in this guide to install IOS249 base 56 AND ISO250 base 57, and I installed IOS58. Tried running Skyward first from 249 then 250, and both failed. Just about ready to smash my Wii to bits! Someone please help me!! Here's my most recent syscheck and my CFG debug...


    SysCheck...

    Spoiler



    Configurable USB Loader DEBUG...

    Spoiler



    Any help would be VERY greatly appreciated!
    Have you changed the dol file to player.dol just to watch the video yet?

  6. #386
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I recently softmodded the Wii to bypass the skyward system update but now when i put SS in and press start, the screen just goes black. I'm new to Wii modding and i don't quite understand the .dol changes and usbloader. If someone can just elaborate with instructions it would save me from tearing my hair out.

  7. #387
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,397 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by Thunderc0ck35 View Post
    I recently softmodded the Wii to bypass the skyward system update but now when i put SS in and press start, the screen just goes black. I'm new to Wii modding and i don't quite understand the .dol changes and usbloader. If someone can just elaborate with instructions it would save me from tearing my hair out.
    Go back to page 1 and read the spoiler:
    Is This Your First Motion Plus Game?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  8. #388
    New Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    if you read the laws it says if your are not in position of a hard copy you are stealing the game and you call your self a law student

    i have downloaded the work around channel and it says it can not find my safe and i know i have one can some one please walk me threw how to get it working
    Last edited by Shift_Lock; 01-05-2012 at 03:02 PM.

  9. #389
    New Member
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    I have some problem

    I can successful play LoZ SS but there is a problem. When I get to mount Eldin, the volcano one, after playing a few mins, the music stop and both my Wii and Wii Mote suddenly stop working and become unrepondsive. I cannot do anything/ cannot press any buttons. Please help me with this... Thanks I use softmod disc loading method.

  10. #390
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,107 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Sounds like a bad rip/burn, re rip or re burn the game with decent media at 4x

  11. 1 User Says Thank You Pob3008 For This Useful Post


Page 39 of 49 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •