Page 38 of 49 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 371 to 380 of 485

Thread: [Guide] Legend Of Zelda Skyward Sword

  1. #371
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I wanted to post this information somewhere so that other people could find it.

    I recently got LoZ:SS and a blue WM+ controller (LMA-RVL-WR/Z-C4) and was having tons of problems playing it. I found this post which had tons of useful information, but nobody seemed to be in my position.

    Since the controller doesn't work in HBC or USB Loader GX I followed someone's advice to use WiiGSC so that I could create a forwarder for USB Loader GX to launch a game from the WBFS partition.

    It worked at first, but then it wouldn't work anymore. It would just go to a black screen and then restart to the System Menu. After HOURS of troubleshooting I finally figured out what the problem was. If USB Loader GX is configured to use any theme other than the default (or it may be problems with specific themes) the forwarder won't work.

    TL;DR: If you are using WiiGSC to launch a Motion+ game through USB Loader GX and it won't work, try setting the theme back to the default.
    Last edited by SoundOfEmotion; 12-27-2011 at 09:51 PM. Reason: For clarity, no external links.

  2. #372
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Disc cannot be read.

    Hey Guys, Massive thanks to everyone who has collated all of the info that has helped me over the past 12 hours I have been involved with Wii Hacking.

    Just a question, wondered if anyone knew the solution.

    I have the latest Neogamma installed, as well as d2x, but when I run Skyward Sword I get to the title, putting in a name, then the first cut-scene runs and after Zelda(?) looks away, it goes to a black screen and the within 10 seconds says "The disc could not be read. Refer to the Wii Operations Manual for details." Occasionally it has said "Please Insert the Skyward Sword Disc".

    Could this be due to a bad burn? Or is it something that I am missing on my system?

    Any help would be great,

    Thanks again.

  3. #373
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    If parts of the game work, but then other specific parts give you a "Disc could not be read" error, there's a very good chance you have either a bad rip or a bad burn.

  4. 1 User Says Thank You SoundOfEmotion For This Useful Post


  5. #374
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok guys, this thread is SUPER long and I need some help.

    I previously modded my Wii so I could play downloaded games, it worked but that was several months, I cannot remember what I did to do it besides the homebrew channel. I also know that I did not use the Twilight Hack or the Indiana Jones hack. My wii is currently 4.1u.

    I got a legit copy of Skyward Sword for Christmas and I wish to play it. When I insert the disc it says I need to update to 4.3 but then it tells me the update has failed. How can I play my legit copy of the Skyward Sword on this previously modded wii? Should I just remod my wii and try it another way? I'm VERY new to this and I have zero idea how to get this to work.

    So please, if there are any simple guides or anything that will allow me to play my legit copy of Skyward Sword on my wii please let me know. I just really want to play Zelda

  6. #375
    New Member Aeok18109's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Eastern PA
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    If its already modded follow the softmod any wii guide in the tutorial section. Should work fine after that. Follow the link in the guide for having a homebrew already installed.

    Sent from my T959 using Xparent Red Tapatalk

  7. #376
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SoundOfEmotion View Post
    If parts of the game work, but then other specific parts give you a "Disc could not be read" error, there's a very good chance you have either a bad rip or a bad burn.
    Thanks a bunch! It was indeed a bad burn, enjoying LOZ:SS now! :]

    Thanks.

  8. #377
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    I guess i discovered (don't know if anyone else...) the problem with zelda skyward sword "crashing" on pirate stronghold... I had the same problem... I saw suggestions on the rip, but that was not the issue; I noticed that the game wbfs file was splitted... So i installed the game on a NTFS disc, wich didn't split the game and it worked immediatly... So, i guess that was the problem... I used (first) a FAT32 disc to load the game...
    Hope it helps others who want the game copy loading from USB.

  9. #378
    New Member SwordMasterRyan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy

    I removed all my WADS and updated my Wii and I also deleted all my other Homrbrew Stuff and I still can't play. It works on my mom's Wii just fine. Lately I've been able to get the Game's Disc Channel screen to load but, going past that I get an error. After I first got home and had dinner I managed to play up to the search for my Crimson Loftwing and then it froze and said the disc couldn't be read. Believe me, all my other Wii games from Twilight Princess - Super Mario Galaxy 2 work just fine. Maybe the lens is dirty. I should add that the game works on my Mom's Wii just fine. I even tried cleaning dust or dandruff off the disc.
    Last edited by SwordMasterRyan; 12-29-2011 at 10:46 PM.

  10. #379
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Would using the Zelda Restoration Channel remove the softmod applications. Ex. homebrew, configurable usb channel, etc.?

  11. #380
    New Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii remote not working

    Hi i followed this guide and everything works and loads fine. However when i sync the wiimotion plus remote it works for about 5 secs and then just does not work at all. Does anyone else have this problem?

Page 38 of 49 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •