Page 23 of 49 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 221 to 230 of 485

Thread: [Guide] Legend Of Zelda Skyward Sword

  1. #221
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator
    Did you just try to run it from the original disc and see what happens?
    Funny lol. And no because I don't have the disc and can't afford it until after christmas

  2. #222
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Amylittlehands View Post
    Funny lol. And no because I don't have the disc and can't afford it until after christmas
    Then you should not have the game. You can click HERE for an explanation of your situation.

    Do not ask about this until you own the game.
    Last edited by skellinator; 11-29-2011 at 04:52 PM.

  3. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post

    Jax

  4. #223
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I thought that was the whole point of this thread? Theres loads of posts about it in the thread unless I got the wrong end of the stick?

  5. #224
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    833
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Amylittlehands
    I thought that was the whole point of this thread? Theres loads of posts about it in the thread unless I got the wrong end of the stick?
    This thread is to help users get the game running, but not to help pirates. I am not sure how that translates into you getting the wrong end of anything. You agreed to the site rules.

  6. #225
    Retired WiiHacks Staff ShadowSonic2's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Green Hill Zone
    Posts
    3,661
    Thanks
    295
    Thanked 3,896 Times in 987 Posts
    Blog Entries
    47
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Then you should not have the game. You can click HERE for an explanation of your situation.

    Do not ask about this until you own the game.
    Off-Topic but...
    *Shadow listens to that awesome tune for 5 minutes straight for the third time* :P

  7. #226
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    26
    Thanks
    2
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Maybe this will help some of you out here, hopefully.

    I had done my Wii with the twilight hack, a a while back and I was on 4.2u. I played Zelda skyword sword about 10 hours in multiple sessions. I decided to upgrade to 4.3u and redo my Wii and use Pimp my wii. After I did this, my Zelda would not run. I had all the good cIOS but it just didn't want to work. I saw the remote image that every game had, but it never recognize the wii remote then the screen would just blank out.

    I brought the game to my friend who has his Wii the same way I did. It worked on his. I tried my Wii on his HDD and the game worked.

    I decided to do a last test, I just put the game on a usb key and try loading it that way, and it worked.

    My conclusion is that my hard disk drive takes too long to load games when selected and for some reason, Zelda Skyword game doesn't want to load, but all the other games I tested still did work.

    My HDD is usb powered and is a 5400 rpm. My friend HDD is a 7200 rpm and needs to be powered with an outlet and this one works.

    Hopefully this will solve some problems some of you guys have. I run my with iso 250, having iso 249 and iso 250 d2x as this guide mention.

  8. #227
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Quote Originally Posted by ShadowSonic2 View Post
    Off-Topic but...
    *Shadow listens to that awesome tune for 5 minutes straight for the third time* :P
    You were not the only one

  9. #228
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    28
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Ok so I just got my game and installed using the Wii itself but game won't play at all. It kicks me back to the Wii Menu when I try to load it!! Please help!!! I tried running on 222, 223, 249, 250. I had a virgin Wii that I updated using the latest softmod ANY wii guide. Only thing I can think of is that I am using cUSBLoader v61. How do I update to v70 to try out the game again? I know it's not anything to do with my game and most of all the newer games work with the softmod ANY wii guide. Thanks.

  10. #229
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by JusPlaying
    Ok so I just got my game and installed using the Wii itself but game won't play at all. It kicks me back to the Wii Menu when I try to load it!! Please help!!! I tried running on 222, 223, 249, 250. I had a virgin Wii that I updated using the latest softmod ANY wii guide. Only thing I can think of is that I am using cUSBLoader v61. How do I update to v70 to try out the game again? I know it's not anything to do with my game and most of all the newer games work with the softmod ANY wii guide. Thanks.
    Just use search on the forum or google for the newest version.
    Then just copy it over to your SD, so on. Pretty sure there is an guide here somewhere on it.

  11. #230
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy mayjor derp :(

    first of hows everyone one doing. Me im swell... anyway im just a bit outa the loop on the wii modding game last time i did any work to my wii was back on version 3.2u and im still on that version im been all pumped for this zelda game ( i used the twlight hack to softmod) well i modded for the reason of roms and just fun homebrew apps.untill the new zelda game all other games ive bought have worked with no problem... but as most of you all are aware thats not the case with the new zelda game. im gone threw the threads done the cios 249 ect.. and still can not play the game from the real disc.( this is also my FIRST wii motion+ game) if that has something to do with it im running homebrew and gamma 52 and i jsut get kicked back to the wii menu every time i try to launch the game yes its been asked many times but can someone atleast steer me in the right path? like i said my wii is 3.2u and i used the twlight hack and this is my first wii motion+ game many thanks


    ps id rather not have to play my games off and external hdd i dont have one atm but in the future or xmass i will go that path

Page 23 of 49 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •