Page 17 of 49 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 161 to 170 of 485

Thread: [Guide] Legend Of Zelda Skyward Sword

  1. #161
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Install the ios56 wad In the guide using mmm or wad manager. The original game SHOULD work from rhe disc channel

    Sent from my iTouch Using the WiiHacks App

  2. #162
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Got the game and am using wiiflow to play it, and it seems to play fine! Thanks for the guide, but the graphics seem to look like crap on my TV is anyone else having this issue? They don't seem to measure up to the videos you see for it.

  3. #163
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey i just got to the earth temple and it frezzes when i hit the blue rock that changes time, i try to changing to 250 but then the wiimote stops working, any halp????

  4. #164
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    When you select 250 and freezes thats because that IOS is stub. Reinstall it from this guide. You can try ripping the game from the original disc and see if that fixes the freezing issue.

    Sent from my iTouch Using the WiiHacks App

  5. #165
    New Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ca

    I don't get it.....feel pretty dumb or did I just miss something. What do I do with the file??? The cIOS250 file?its a rar, so do I extract it, it becomes a wad file....do I then put that file in my wad folder on my sd card and I' be able to select it after choosing the game in wii flow?????

    Feel really confused.....please help!!!

  6. #166
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    TY to smithr99 for the info about wii motion plus (4th page of this discussion), that was the cause of my black screen and reboot issue. I used an original disc to view the wii motion plus video and now my backup plays flawlessly. Just an FYI, im still using rev 17, so a cios upgrade is not really necessary. What IS necessary, upgrading your loader, I recently upgraded usbloader gx using IOS 58 (previously it was using 61) . If you need help with this refer to http://www.wiihacks.com/content/276-...v1-x-v2-2.html Other then that, if you've never used wii motion plus before, this is where the issue is coming from. Either pop in the original disk to view the wii motion plus instructional video or use smithr99 's instructions on page 4 to change temporarily the boot file, once you view the video, your backup should play fine =)

  7. #167
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Quote Originally Posted by skone1 View Post
    I don't get it.....feel pretty dumb or did I just miss something. What do I do with the file??? The cIOS250 file?its a rar, so do I extract it, it becomes a wad file....do I then put that file in my wad folder on my sd card and I' be able to select it after choosing the game in wii flow?????

    Feel really confused.....please help!!!
    Extract it, put it in the WAD folder, then install with MMM/Wad manager, then go into the game settings in wiiflow and change the IOS the game loads from to 250.



  8. #168
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Issues after updating usbloader gx

    Hi good people.
    I have updated my cISOS, my HBC, my USB Loader GX according the guide but when i try to play Zelda Skyward the wii just disconnects.
    I would like to know what i am doing wrong, despite following the guide steps as told.
    Thanks in advance

  9. #169
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,067
    Thanks
    832
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by redlink1979 View Post
    Hi good people.
    I have updated my cISOS, my HBC, my USB Loader GX according the guide but when i try to play Zelda Skyward the wii just disconnects.
    I would like to know what i am doing wrong, despite following the guide steps as told.
    Thanks in advance
    Are you sure you did it all correctly? I am guessing you missed something. Going from gx 1 to gx 2+ requires some special attention. You may want to look back at the guide on that issue.

  10. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  11. #170
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Are you sure you did it all correctly? I am guessing you missed something. Going from gx 1 to gx 2+ requires some special attention. You may want to look back at the guide on that issue.
    I'm sure i did it all correctly because i followed every single step of the guide. Thats why i think my situation is very awkward.
    I installed the ISO58, then i updated my HBC to 1.0.8, i deleted the config folder content, i replaced the files in the usbloader_gx folder.
    Wasn't that what i had to do?
    Thanks in advance

Page 17 of 49 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •