Page 13 of 49 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 485

Thread: [Guide] Legend Of Zelda Skyward Sword

  1. #121
    New Member aurinko3112's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Finland
    Posts
    21
    Thanks
    22
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,
    I have updated my wii by mauifrog guide last week and I have now cfg usb loader v70/ wbfs hdd.The game still frizes and I have to remuve the batteries to continue. I have tried Moution + video trick, on cios 248,249 and 250 without any result. I have posted my syschek( with version 2.0.1b14), earlier.
    I have cIOS249[38]-v21d2x6. Shuold i upgrate it to cIOS249[56]
    Tanks in advance!


    Tenks
    Last edited by aurinko3112; 11-24-2011 at 02:52 AM.

  2. #122
    Retired Staffer bmarlo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney,Australia
    Posts
    5,945
    Thanks
    977
    Thanked 1,702 Times in 1,315 Posts
    Blog Entries
    4
    Yes, you need cIOS249 [56] d2x-v6.



  3. 1 User Says Thank You bmarlo For This Useful Post


  4. #123
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Did not work for me at first but updated to cIOS249 [56] d2x-v6. still not working, so i started with the alt.player.dol with CFG V70. Saw the motion plus video, turned off the alt.player.dol. Then it worked. Btw, it seems you must have seen the motion plus video at least once to zelda to work. Imo you should add that to the guide Red ghost.

  5. 1 User Says Thank You Andrew Blake For This Useful Post


  6. #124
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    828
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Quote Originally Posted by Andrew Blake View Post
    Btw, it seems you must have seen the motion plus video at least once to zelda to work. Imo you should add that to the guide Red ghost.
    That is the case for all motion plus games, the gh0st must have overlooked that little tidbit.

  7. #125
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by occupyhyrule View Post
    hi guys

    i have 4.3u; ntsc version of skyward and downloaded the mentioned 249; i set the cios to "249" (if that's the correct way) and i get a black screen or i also try setting alternate dol to player.dol and i get error #001 unauthorized something something.


    Any help with this?
    ^^^^^^^^^^^^^
    bump

  8. #126
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    skellinator's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    SE United States
    Posts
    6,066
    Thanks
    828
    Thanked 2,083 Times in 1,757 Posts
    Have you watched the motion plus video yet? Look @ post #123, maybe that is your issue.

  9. 1 User Says Thank You skellinator For This Useful Post


  10. #127
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    Have you watched the motion plus video yet? Look @ post #123, maybe that is your issue.
    the problem is either nothing loads and I get a black screen or and immediate Error #001 right after pressing clicking on the disc

  11. #128
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by SnapDragin View Post
    So after not having played my Wii for a while, I bought a legitimate copy of Skyward Sword to play. After getting a few crashes while trying to run it, I found a suggestion that I follow the Softmod ANY Wii guide, and so I did. However, even after doing all of the steps and looking for help, I simply can't get the game to run. It just shows a brief green screen and the Wii reboots. I've tried the Backup Disc Channel and the regular channel, and neither work.

    I was going to try this suggestion but the post at the beginning says I should be able to run it already.
    Any help would be appreciated....I'm computer savvy but when it comes to Wii hacking I haven't the slightest clue.
    Please answer this guy's question. I have the exact same problem. Original game on softmodded Wii(4.1E). When I try to load the game from the main channel or NeoGamma R7 I have the same problem. I installed NeoGamma R9 beta 50 with Cios249(56)2dxv6 but nothing. Just a green screen followed up by a restart of the console. Please help me. I softmodded my Wii a long time ago so I don't remember much, so please explain very specific if you can because I'm not very good at this thing. Thank you.

  12. #129
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Game Master
    cjizzle's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Southeast Ohio
    Posts
    6,208
    Thanks
    1,450
    Thanked 2,569 Times in 1,895 Posts
    Quote Originally Posted by UltraMegaNoobSaibot View Post
    Please answer this guy's question. I have the exact same problem. Original game on softmodded Wii(4.1E). When I try to load the game from the main channel or NeoGamma R7 I have the same problem. I installed NeoGamma R9 beta 50 with Cios249(56)2dxv6 but nothing. Just a green screen followed up by a restart of the console. Please help me. I softmodded my Wii a long time ago so I don't remember much, so please explain very specific if you can because I'm not very good at this thing. Thank you.
    You need IOS56 to run the game from original disc. You need a cIOS with a base of 56 to run a backup. If you don't have either, you should update your Wii softmod using THIS GUIDE.

  13. #130
    New Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    12
    Thanks
    3
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Quote Originally Posted by skellinator View Post
    That is the case for all motion plus games, the gh0st must have overlooked that little tidbit.
    Ah i see, well then i'm on the faulty party. Should have known you had to watch the video, anyway time plaaay legend of zelda

Page 13 of 49 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •