Page 15 of 91 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast
Results 141 to 150 of 902

Thread: Article: Call Of Duty : Modern Warfare 3 Wii[Guide]

  1. #141
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,172
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,558 Times in 2,004 Posts
    Blog Entries
    2
    Again, are the proper cios being used?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  2. #142
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Cooperjs1 View Post
    Yeah, I had to switch to CFG finally. I used USBloader GX for a long time and switched to Wiiflow. Then my kid got used to Wiiflow, which is why I didn't switch to CFG sooner. I love it, though, and he is used to it now. All it takes is a little reading of the guide and things could be so simple. He should prolly use the d2xinstaller package as it installs all the cIOS to different bases. I know installing different cIOS to the same base can be PROBLEMATIC!
    A cIOS is installed to a slot not a base. The base is the IOS the cIOS is based on. So you can't install different cIOS to the same base. If your referring to installing them in the same slot then that's not problematic either as it just overwrites the previously installed cIOS. Just clarifying as what you said above might be confusing for someone new to this.

  3. #143
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    jus for s***'s and giggles post a system check from both systems.

    If anyone is wondering why posts are missing its cause I deleted them.
    Last edited by Jax; 08-15-2012 at 01:38 PM. Reason: Merged Posts.

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  4. #144
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,774 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by pkx3ni View Post
    right chaps i get what yous are saying but no one seems to be getting what im saying. Here i have 2 wii's both with exactly the same softmod on them. one of them will play the backups of MW3 and Black ops the other wii wont. i have tryed both usb loading and also disk loading with the same result, one wii works and the other doesnt. the way it looks its something quite strange!
    Are you using same hdd on both wii'?


  5. #145
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Krank I sent you a pm

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  6. #146
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i get an error saying:
    Launching Game
    No drive connected?

    i did evrything..

    OK it loaded but now it says loading then a black screen appears saying Th3e disc could not be read. Refer to the Wii Operations Manual for Details.
    Last edited by Shift_Lock; 11-11-2011 at 11:59 AM. Reason: Do Not Double Post

  7. #147
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    215
    Thanks
    9
    Thanked 26 Times in 24 Posts
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    Are you using same hdd on both wii'?
    Yes HDD and same disk. i dont usally use disk so thats the only one i have

  8. #148
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by tlozoot View Post
    i get an error saying:
    Launching Game
    No drive connected?

    i did evrything..

    OK it loaded but now it says loading then a black screen appears saying Th3e disc could not be read. Refer to the Wii Operations Manual for Details.
    then you didnt do everything

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

  9. #149
    New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Shift_Lock View Post
    then you didnt do everything
    yeah i did...
    i installed the new wad thing then used ios changer and changed to 250 then changed neo gamma settings to yes (what he said to do on vid) then ran game and it showed on bottom (250) and then it just says loading and it gives that error

  10. #150
    Senior Member Shift_Lock's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    The City of Rain
    Posts
    5,932
    Thanks
    1,320
    Thanked 1,389 Times in 1,030 Posts
    Blog Entries
    2
    which revision of neogamma? dpo you have the correct cIOS like stated in the guide? is your HDD compatible? Where did you softmod your wii at?

    Did I come off like a jerk?? Read more here


    [/spoiler]

Page 15 of 91 FirstFirst ... 513141516172565 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •