Results 1 to 3 of 3

Thread: Xenoblade Strange Issue/freezing Occurring. Any input would be greatly appreciated.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Xenoblade Strange Issue/freezing Occurring. Any input would be greatly appreciated.

    So I have been playing a backup scrubbed version of Xenoblade Chronicals for a good while now and have experianced no issues whatsoever. I am about 44 hours into the game and the game starts to glitch up and freeze during gameplay. The music cuts out and I can still run around but the game will freeze if I try to leave the screen. I also can't open menus or the wii menu. Has anyone else experienced anything like this? I have tried using different IOS settings in configurable usb loader but they don't seem to fix it.
    here are my specs

    Spoiler

    Last edited by skellinator; 10-06-2011 at 04:07 PM.

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Try making another backup from your original copy...


  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    It doesn't help that his SysCheck is non-standard (read: not following a recommended guide)...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •