Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Problems with The Biggest Loser Challenge loading

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems with The Biggest Loser Challenge loading

    I have a soft modded wii version 4.1u, I have been able to run all games I've tried with few exceptions. When I try The Biggest Loser Challenge it loaded fine until it got to the load screen before the main title pg, then it locks up. I tried it through neogamma, wiiflow, and loader gtx with the same results. I got this game for my fiance he gave birth to my first born 6t weeks ago and told her i would do it with her. I would appreciate any help

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    i have this game working fine on cfg loader 250base57revd2xv6
    thanks to bmarlo for this signature


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    do you have any special settings or anything?

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    nope just load the game on 250base57revd2xv6 post a sys check so we can see what you have installed
    thanks to bmarlo for this signature


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Spoiler


  6. #6
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    you need to update your cios's 249 needs to be on rev17 or higher http://www.wiihacks.com/other-faq-gu...ion-guide.html

    did you follow a guide off this site ?
    Last edited by peire; 07-06-2011 at 11:19 AM.
    thanks to bmarlo for this signature


  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes every time i had a problem with a game working i came here. Everything worked but at the end i got error 2011, it also did the same when i tried 249 with base 56
    Last edited by hyg71886; 07-06-2011 at 11:39 AM.

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,377 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    did you softmod your wii useing a guide off this site ?
    was you loading your games with 249? if so it needs to be on rev17 or higher


    if you follow the softmod any wii guide your sys check will look like this and you will be upto date

    any wii guide sys check

    thanks to bmarlo for this signature


  9. #9
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok should i just do a system update to erase my files then re soft mod it using the guide?

  10. #10
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    No do not do a system update it will be harder to mod because you will need one of the select games to install hb again.
    Just re mod! All modifications you have on the wii will be over written....


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •