Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: Help With SSBB And M&S Winter Olympics

  1. #21
    New Member bristoljay's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Bristol, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    250
    Thanks
    3
    Thanked 25 Times in 23 Posts
    Mines on 57

    Sent from my iPad using WiiHacks
    4.1x
    500gig seagate wbsf (to lazy to change)

  2. #22
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Sorry just saw your syscheck. If you modded with mauifrogs guide you would have had that cios. You tried 222, 223, 247, 248, 249, 250 so im not sure what the issue is. Have you tried re ripping the game m & s winter olympics.

    I know that the problem with the ssbb is a known one and I don't think there is a solution for it....


  3. #23
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can't try a re rip until the weekend when my son comes back. It's just weird how the games work on his wii in his own house but not on the one in mine, even though i did the same installs on both wii's at the same.
    After i try re ripping and if they still don't work i'm going to do a syscheck on the other wii and see what ios's are on their.
    After i do this would it be possible to kinda clone the ios's on the wii so i could install them on the other wii?

  4. #24
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks re ripped and working good now.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •