Results 1 to 8 of 8

Thread: Games Wont work on cfg USb loader

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Games Wont work on cfg USb loader

    Hi I've been trying to make games like COD:world at war and reflex work. I have been trying it on CFg usb loader it is v60 with 249 revison. i tried every single combination iv seen but i still get the black screen saying eject disk. My wii disk drive is broken so i have been trying to play those games by back ups but they wont work.
    My system info

    System check


    Note that my disk drive is borken and everytime i go on boot mii its freezes so i can make a nand back up

    THANKS ALOT Any help at all is great help
    Last edited by lollolkk; 01-14-2011 at 08:00 PM.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    VWA
    Moderator
    Only Site Donators Can PM Staff
    playerkp420's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2,178
    Thanks
    223
    Thanked 490 Times in 428 Posts
    I think you have to have a working disc drive to use usb loading. I know how stupid is that.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by playerkp420 View Post
    I think you have to have a working disc drive to use usb loading. I know how stupid is that.
    Uhh some people said i dont need it

  4. #4
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    not if your useing hdd

    try installing 249base57rev21 that should get blackops to work
    thanks to bmarlo for this signature


  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by peire View Post
    not if your useing hdd

    try installing 249base57rev21 that should get blackops to work
    Nope i tried with rev 20 wont work tried with rev 21 wont work too

  6. #6
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    try the settings in cfg loader

    force the region to pal if its ntsc on pal wii or other way round
    thanks to bmarlo for this signature


  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    16
    Thanks
    5
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by peire View Post
    try the settings in cfg loader

    force the region to pal if its ntsc on pal wii or other way round
    Tried it thnks for helpo anyays

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff peire's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    England,Liverpool (land of the scousers)
    Posts
    6,675
    Thanks
    981
    Thanked 1,378 Times in 1,137 Posts
    Blog Entries
    10
    must be a bad iso maybe try re doing it from the original disc again
    thanks to bmarlo for this signature


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •