Results 1 to 3 of 3

Thread: Black ops multiplayer

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    9
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Black ops multiplayer

    Hi
    I have a problem with black ops. I am using 4.2e and i have managed to fix the loading screen problem. I am using configurable usb loader and when i run black ops, its all fine. single player works fine and everything is good. But, when i go into multiplayer, i start playing, there is some sort of lag. For about 2-3 seconds, its ok, then it freezes for a second, then its ok for another 2-3 seconds, and the it freezes for a second again. It keeps happening. When i use noegamma, it works fine without the lag, but loading times are huge!! so can someoen help me? I want to play from my hdd without the lag. btw, i am using configurable usb loader, cIOS249 base 57 rev20.
    thanks

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You have asked this same question in the guide. There is no need to start a new thread on it.

  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,312
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,247 Times in 3,572 Posts
    Blog Entries
    5
    Please do familiarize yourself with the Wiihacks - Nintendo Wii Hacks Community - Forum Rules --- we do enforce them.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •