Page 97 of 370 FirstFirst ... 47879596979899107147197 ... LastLast
Results 961 to 970 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #961
    New Member
    Call Of Duty Expert

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    608
    Thanks
    202
    Thanked 149 Times in 125 Posts
    Quote Originally Posted by BiGz_20 View Post
    Ok i need help please i burnt the game to a disc and it works fine in zombies but when i got to wifi it will sometimes go to the matchloading screen then go back to the lobby and freeze or when i first enter the matchmaking lobby it will freeze right away. i have Ios 249 20b and i have installed ios 224 and 57. i am using neogamma R9 b41. if someone knows a fix for this please help me
    Please read the thread. There have got to be a hundred posts about wifi issues. It's a server issue. Activision is currently working on the problem. When they fix it, your problem will be solved!

  2. #962
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    as far as those of us people having freezing before starting multiplayer, Game crashing when certain things used or accessed or game slowing to a crawl while HDD accesed... Maybe some of you with these issues can state whether they are playing from a WBFS partition, Fat32 or disc.
    Likewise maybe some of you who have no issues at all could state the same.
    It may be an issue of accessing the hdd for some of us. I know the hdd is usualy working hard for this game but maybe it could pinpoint one issue.
    I am still using the WBFS method but will try turning it into fat tommorrow-ish. I also have tried my original disc which at first didn't work until i updated ios57. Everything except multi online would work.

  3. #963
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    trouble with call of duty black ops and sniper elite

    hello,
    im having trouble with call of duty black ops and sniper elite
    with black ops it stays stuck on ( Loading...) and never starts and with sniper elite i get a black screen. i have a softmoded wii ver 4.1 u.s and i use usb loader gx dont know what version of usb loader gx it is but it works with all the other games just have trouble with the 2 games i mentioned.
    thanks in advance.
    Last edited by Hackers8425; 11-20-2010 at 08:59 PM.

  4. #964
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i freeze almost every 2 games. then, and on each game my gun doesn't appear for the first 3 minutes? do you know why? using ios 249 [57] rev 20

  5. #965
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Hackers8425 View Post
    hello,
    im having trouble with call of duty black ops and sniper elite
    with black ops it stays stuck on ( Loading...) and never starts and with sniper elite i get a black screen. i have a softmoded wii ver 4.1 u.s and i use usb loader gx dont know what version of usb loader gx it is but it works with all the other games just have trouble with the 2 games i mentioned.
    thanks in advance.
    Alright, time to start a FAQ section I guess......it freezes at loading because you need to use a cIOS with a base of 57 to load it.....like the guide says. If one cIOS doesn't work for you then install and try a different one. When you do that......set black ops and Sniper elite to load with this cIOS (read the guide).

    Quote Originally Posted by energycreations View Post
    i freeze almost every 2 games. then, and on each game my gun doesn't appear for the first 3 minutes? do you know why? using ios 249 [57] rev 20
    Read the info about multiplayer in the guide and also about the update for the game (in the Updates & Info spoiler).

    Try to load the game with cIOS224 [57] v5.1......to see if it makes a difference.
    Last edited by Krank; 11-20-2010 at 09:06 PM.
    Damn I suck!!!!

  6. #966
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    helppppp

    Hi
    I cant't play black ops, i have modchip Wiikeyfusion but no softmod, i can start the game at diskchannel, but after that it appears a black screen with "please insert black ops disk" message, i've the 4.3e firm, what can i do to solve this problem ?

    can somebody help me please ?

  7. #967
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    24
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Does anyone else have the problem where their gun goes missing? I can still shoot, but the image is gone. This is totally random, and sometimes it appears when I'm walking. It's really annoying for when I ADS and can't see my gun.

    How do I fix this? Thanks!

    Using Neogamma 20

  8. #968
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by 129mtm View Post
    Hi
    I cant't play black ops, i have modchip Wiikeyfusion but no softmod, i can start the game at diskchannel, but after that it appears a black screen with "please insert black ops disk" message, i've the 4.3e firm, what can i do to solve this problem ?

    can somebody help me please ?
    First update your IOS57 following the linked guide (read the hardmod section). Then if it still doesn't work....search for a firmware update for your modchip.

    Quote Originally Posted by heyitsericc View Post
    Does anyone else have the problem where their gun goes missing? I can still shoot, but the image is gone. This is totally random, and sometimes it appears when I'm walking. It's really annoying for when I ADS and can't see my gun.

    How do I fix this? Thanks!

    Using Neogamma 20
    Curious as to why this happens....please answer the following...

    Backup disc....Original disc....or USB Loader??

    If backup disc....what brand of media?

    If USB Loader, what cIOS are you loading with and what loader are you using (and the revision).

    Does this happen form the original disc as well?
    ---

    If you for some reason can't answer those questions, then I don't know how to help you...sorry.

    ---


    Info About Online Issues
    - Read This

    Wii Community Update (11/18/10)
    Posted: 19 hours ago
    Wii Community,

    Thank you for helping us to identify the various connectivity issues you have been experiencing. We have fixed many of the problems you have reported and are currently testing those fixes in anticipation of releasing an update.

    Stay tuned for the delivery of this update within the next week or so.

    Thank you for your support!
    -JD
    Source

    Most problems with the multiplayer portion of the game are related to routers or other connection sharing devices. You can try setting up port forwarding on your router, Call of Duty: Black Ops uses ports 443 and 3074 TCP and ports 3074 and 3075 UPD. If port forwarding does not work you can try putting your console into the DMZ of your router. For information on how to setup your router please contact your router manufacturer. You should also check the Nintendo website for information on connecting your console to the internet and compatibility information.
    Please Read More Info Here

    - - -
    releasing an update.
    So...no, I don't know what kind of update this will be or the form that it will come in. All updates proposed must be tested and evaluated by the big N before being released.. so don't expect this update to come when they say it will.
    Last edited by Krank; 11-20-2010 at 10:09 PM.
    Damn I suck!!!!

  9. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  10. #969
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    24
    Thanks
    11
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the reply Krank! Most helpful. I will try to provide as much info.

    It was a back up disc with Neo Gamma cIOS249 [57] Rev 20. Everything is fine. It just that 80% of the time, there is some image missing (gun, secondary gun, switch gun animation, outer crosshair). And randomly, the screen would freeze. If anyone else has this problem, please tell me the solution! It's a fun game.

    P.S. When I die, and respawn, is the screen suppose to be all black except for the mini map, ammo count, etc. Sometimes re spawning takes 5 seconds, sometimes 2 minutes. Is there a button I'm suppose to press or do something?

    Thanks again Krank, most awesome!

  11. #970
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Well you answered 2 of my questions and forgot to answer the other 2 questions. Try again

    Maybe has to do with playing from a backup disc a 3x speed (this game approaches the limits of the wii's potential and I can't see how it would perform well at 3x...the data is streamed off the disc rather then loaded into RAM (memory).

    Works okay from original disc at 6x and works great for me at 8x with a USB Loader. The Wii disc drive is constantly working in overtime when playing this game online. Read the FAQ section or search online, lots of info about this.

    I promise everyone that if/when a fix or update is posted it will be posted and highlighted here

    Until then, all you can do is try different loaders/cIOS/media/loading methods....and forward the needed ports for the game (read the first post for more info).
    Last edited by Krank; 11-20-2010 at 10:44 PM.
    Damn I suck!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •