Page 89 of 370 FirstFirst ... 3979878889909199139189 ... LastLast
Results 881 to 890 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #881
    New Member uptheirons1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by jsja View Post
    ok i used cIOS250 rev20b 57. now wiiflow shows 57 but it still didnt work. i cant use 249 for anything. only 222. but i tried 249 anyway with no luck. how can i use cIOS250 rev20b 57 to try 250 v57 19
    Try using WiiFlow revision 254 and get the one that uses cIOS224. The file name should look like r254-224.zip. In fact, just search r254-224.zip in Google and it should be the first result. Also, make sure that your cIOS224 is v5.1 base 57 and that you have IOS57-64-v5918 (v5919 works too) installed. Secondly, set Black Ops to use cIOS250 rev20b base 57. So basically what this does is load WiiFlow with cIOS224 v5.1 base 57 and then has WiiFlow load the game with cIOS250 rev20b base 57. This is exactly how I got Black Ops to work and it works fine. Since nothing else for you has worked I would try this. If this doesn't work I don't know what else to say.

  2. #882
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by reroshaggy View Post
    To me it's the best wii game out so far
    IMO

    Well After using every version of wiiflow with their preinstalled ios', Installing all previously mentioned ios' in this guide...Still no go. Up until this game i have not had one issue playing games and this is probably the first game I was excited to play har.

    That being said here's possibly useless info. Last night i played 2 zombie mod matches and 1 Multi match without a hitch. This only happened after I
    1. Did a bunch of fail
    2. Beat the single player game
    3. used more fail prior to starting. On a whim after doing these things i decided to give these multiplayers a try and had no issues...Till i turned wii off and came back to it the next day not working again.

    Maybe it was a fluke but maybe someone can try any of these three things before trying the multi.

    We do not support the use of cheat codes here and I really hope your not talking about using the codes online!

    Also I doubt that has anything to do with your issue.
    Last edited by Krank; 11-18-2010 at 09:43 PM.
    Damn I suck!!!!

  3. #883
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Krank i was wondering if you could help me with my issue? i just confirmed that single player and zombies (both offline and online zombies) work perfectly and with no problems at all, but in regular multiplayer, the game freezes around 5 minutes or so of entering an online match.

    It doesn't seem to happen all the time though, since like 5 minutes ago i played a match and i could actually play it from start to finish. I thought they problem had been fixed then but i joined another match and it froze a short while after that. I am using a disc to play this (i used both my retail version and a friend's copy so i think it's my wii) and i use Uloader 5.1 to play. I also updated the Cios 224 to be able to play this game properly.

    Any help that could come out of this would be great..i really want to play with my friends and it's hard with the game freezing all the time

  4. #884
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by ixsinn View Post
    Because when i try to play online, it says getting match quality and freezes the console.
    i have exactly the same problem. is there any solution yet?

  5. #885
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i was able to get it working great with ios250 rev19 lol awesome guide by the way!

  6. #886
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by chaos_blasta View Post
    Krank i was wondering if you could help me with my issue? i just confirmed that single player and zombies (both offline and online zombies) work perfectly and with no problems at all, but in regular multiplayer, the game freezes around 5 minutes or so of entering an online match.

    It doesn't seem to happen all the time though, since like 5 minutes ago i played a match and i could actually play it from start to finish. I thought they problem had been fixed then but i joined another match and it froze a short while after that. I am using a disc to play this (i used both my retail version and a friend's copy so i think it's my wii) and i use Uloader 5.1 to play. I also updated the Cios 224 to be able to play this game properly.

    Any help that could come out of this would be great..i really want to play with my friends and it's hard with the game freezing all the time
    I haven't replied to you because I don't know a solution for this. All I can tell you is what I told everyone else who has this issue. Re-rip from your original disc. Try to play from Cfg USB Loader v60 if possible.

    Quote Originally Posted by urgal View Post
    i have exactly the same problem. is there any solution yet?
    Read my comment above. Try different game modes.
    Damn I suck!!!!

  7. #887
    New Member uptheirons1's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    9
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by reroshaggy View Post
    Well After using every version of wiiflow with their preinstalled ios', Installing all previously mentioned ios' in this guide...Still no go. Up until this game i have not had one issue playing games and this is probably the first game I was excited to play har.

    That being said here's possibly useless info. Last night i played 2 zombie mod matches and 1 Multi match without a hitch. This only happened after I
    1. Dida bunch of fail
    2. Beat the single player game
    3. used more fail prior to starting. On a whim after doing these things i decided to give these multiplayers a try and had no issues...Till i turned wii off and came back to it the next day not working again.

    Maybe it was a fluke but maybe someone can try any of these three things before trying the multi.
    You shouldn't cheat and you really shouldn't cheat online. That takes all of the fun out of the game. Maybe not for you, but for everyone else who is playing with you.
    Last edited by Ithian; 11-18-2010 at 09:30 PM.

  8. 1 User Says Thank You uptheirons1 For This Useful Post


  9. #888
    New Member bobstheory's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    IN a small dark dark corner where hooked on phonics does not work
    Posts
    13
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Huge thanks for this thread. I had a problem with the game and was patient and read. Now my first post for help is a thank you . I got mine usb HDD copy ( WII FLOW) working using the CIOS 249 [57 Base] Rev 20 and loading with the 249. Huge thanks for the great info!!!!

  10. #889
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ohh..I think i may know what is my problem.

    I first tried using Hermes' cios installer to download cios 224 with base 57 v5.1 . It initialized the network at first but then it gave me a 'hash bad' error and it kicked me back to homebrew. So i downloaded the .wad of the cios 224 [57] directly and i installed it using wad manager. But when i tried to go on uloader and run the game, it still got stuck on the loading screen. I went back to the downloads page and saw cios 224 [57] v5. So i downloaded that wad and installed it and that finally worked for me. So i guess all these issues i have are because i installed version v5 instead of v 5.1

    But it seems v 5.1 doesn't work for me..so what do i do here?

  11. #890
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    same thing if it works with v5 just leave it be and play the game but it should work with v5.1 if you really want download it again install...

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •