Page 79 of 370 FirstFirst ... 2969777879808189129179 ... LastLast
Results 781 to 790 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #781
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with black ops on wii

    When I try to play Call of duty: Black Ops, it will keep on loading and loading and loading.
    What I'm using is uLoader v5.1 cIOS 224. It would be appreciated if anyone could help.


    Thank you.

  2. #782
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Try a different loader and one of the other working cIOS.
    Damn I suck!!!!

  3. #783
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi I have a modded wii and a back up of the game. The disk channel loads the game but when I click play it gives me a black screen, I've tried booting the game with neogamma, geckoos, uloader etc. but they all also give me a black screen. I've burnt the game a few times and all the copies give me a black screen. All my ios are up to date so I have no idea what the problem is unless I'm an idiot and theres a simple solution to it. Anyway I'll appreciate any suggestions/help from anyone.
    Thanks in advance.

  4. #784
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    13
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    OMG Krank i'd just like to say your one of the most patient ppl lol. I have heard the same questions to the same answers that can be found on the first page and i'd be driven to drink...more. XD BTW Extra points for the brotherdime guitar head avatar.

  5. #785
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    10
    Thanks
    28
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Okay guys, I deleted the game from my drive. Re-ripped again keeping only the game partition.

    I installed cIOSx Rev 19 Base57 to Slot 250 (Get it the same place as 2224). Set the game to load with IOS250 (all other settings deafault).

    Got passed the loading screens and seems to work fine. I will test now with other cIOS and post the results.

    Anyone having issue with constant Loading...Delete the Game, Re-install, try again.

    From USB:

    cIOS250 [57] Rev 19 - Works
    cIOS250 [57] Rev 20 - Works
    cIOS249 [56] Rev 20 - Not working
    cIOS222 [38] Rev 4 - Not working
    cIOS222 [38 & 37] Rev 4 - Not working
    cIOS224 [57] Rev 5.1 - Not working
    Thanks for your works Krank, i install like you said and the game is running good

    Lessy2009

  6. #786
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    cIOS224 [57] Rev 5.1
    That one should say Works, just for clarification.
    Damn I suck!!!!

  7. #787
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    cIOS250 [57 Base] Rev 20

    I have cIOS250 [57 Base] Rev 20, come to find out this game still don't work. I was wondering if there is a way to downgrade it to cIOS250 [57 Base] Rev 19, as I've noticed that has worked for most people?

  8. #788
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Ya just install it and it will overwrite rev 20.
    Damn I suck!!!!

  9. #789
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    not sure if this problem has come up for other people as i'm not going to read through 80 pages of posts, but i'm having a blackscreen problem with my copy of black ops.

    i was initially having the loading screen problem but used this thread to update my wiiflow and install cios 249 57 base r19 and it loaded the game into the main screen where it gives me the options of single player, multiplayer and zombies.

    when i first clicked on multiplayer it asked me to create a profile, i did that and got a black screen. i tried restarting the game and trying the second profile trick i read in this thread but now whenever i click any of the options on the main screen it goes directly into a black screen. my controller stays on but i can't access the wii menu or turn the wii off from my wiimote.

  10. #790
    New Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    78
    Thanks
    2
    Thanked 27 Times in 14 Posts

    Wiiflow success

    Hi guys:

    I got it to load with the wiiflow 1.1 ios 249 version and chose to the game to load with
    cIOS250[57]-v19

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •