Page 42 of 370 FirstFirst ... 3240414243445292142 ... LastLast
Results 411 to 420 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #411
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Okay, was working fine for me last night. No freezes, no lag. Now it freezes at 50 matches found, getting match quality regardless of the cIOS I use to load it with. So I really think its just server issues or possible issues with the game itself. I don't think anything can be done about it on our end. This is the first time I have noticed it and it has been working fine until now (for me).
    Damn I suck!!!!

  2. #412
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Okay, was working fine for me last night. No freezes, no lag. Now it freezes at 50 matches found, getting match quality regardless of the cIOS I use to load it with. So I really think its just server issues or possible issues with the game itself. I don't think anything can be done about it on our end. This is the first time I have noticed it and it has been working fine until now (for me).
    Okay :-)
    Maybe my HDD crashed, so it has lower reading speed.. Neogamma counts backwards and USB Loader GX says "waiting for your slow usb device". I think i'll try my 8GB Usb stick

  3. #413
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Nancy the Moderator

    VWA, Game Master, News Hound
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    Red_Gh0st's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Puerto Rico. Sexyness: 2376
    Posts
    6,289
    Thanks
    628
    Thanked 2,144 Times in 1,350 Posts
    Blog Entries
    26
    Are you plugging your HDD to the USB port on the right? If your looking at the wii from the back.

  4. #414
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    16
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Okay, was working fine for me last night. No freezes, no lag. Now it freezes at 50 matches found, getting match quality regardless of the cIOS I use to load it with. So I really think its just server issues or possible issues with the game itself. I don't think anything can be done about it on our end. This is the first time I have noticed it and it has been working fine until now (for me).
    Man, its getting really bad. It freezes after every round, when the scoreboard comes up. and Often in the middle of a game(like right now). But Im glad to see its not just me, but still very aggrivating having to reset every round of gameplay.

  5. #415
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by richardsito View Post
    Are you plugging your HDD to the USB port on the right? If your looking at the wii from the back.
    Yeap.. I'm sure I connect it to the right port (port 0)

  6. #416
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by scof View Post
    Yeap.. I'm sure I connect it to the right port (port 0)
    Rev 19 and 20 have this effect on some HDD's. You can avoid this by loading the loader with IOS222 v4 and boot the game with cIOS249 or 250 rev 19 or 20 (this won't work with neogamma though).
    Damn I suck!!!!

  7. #417
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Rev 19 and 20 have this effect on some HDD's. You can avoid this by loading the loader with IOS222 v4 and boot the game with cIOS249 or 250 rev 19 or 20 (this won't work with neogamma though).
    How the heck can I load a loader with IOS222? BTW, I don't have IOS222.. Only 224

  8. #418
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Lol well if you don't have it then obviously you cant....you would need to install it first. This will work with GX, Cfg or wiiflow (224 won't work with GX).

    Set the boot IOS for the loader to IOS222 or 224. To do this with cfg just use the 222 revision of the loader. With wiiflow same thing.

    With GX you would need to edit your GXglobal.cfg (or set the boot IOS in the loader settings to 222).
    Damn I suck!!!!

  9. #419
    New Member ixsinn's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    New Jersey
    Posts
    44
    Thanks
    19
    Thanked 7 Times in 3 Posts
    I got it working on cfg loader ( I have ciosx rev20 base 57 ) without any freeze. But, on usbloader gx it doesn't work. I'm assuming that you can only use the cios in the 249 slot for usbloader gx? Also, when I read about creating a second profile, do you mean it will get into the lobby, or you will be able to actually play? Because when i try to play online, it says getting match quality and freezes the console. Thank you for any suggestions,
    Jason

  10. #420
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by ixsinn View Post
    I got it working on cfg loader ( I have ciosx rev20 base 57 ) without any freeze. But, on usbloader gx it doesn't work. I'm assuming that you can only use the cios in the 249 slot for usbloader gx? Also, when I read about creating a second profile, do you mean it will get into the lobby, or you will be able to actually play? Because when i try to play online, it says getting match quality and freezes the console. Thank you for any suggestions,
    Jason
    You can select 250 with GX as far as I know...I don't use it. The second profile thing was for people having trouble connecting at all I think. I didn't have to do this.

    I tested today and got the same result as you...freezes at getting match quality and mine was working fine last night....so I think that is a pretty good indication that nothing can be done on the users end.
    Damn I suck!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •