Page 23 of 370 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 221 to 230 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #221
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks Krank, i got the old ios57, but i installed the updated one and it works fine. Thank you so much.
    to: Stef Geerits, Krank has posted on the first pagehttp://www.mediafire.com/?k0rb8ysuwtxckyu

  2. #222
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Thanks!

    got mine working, tried [250] 57 rev 20. didnt work, stuck at loading ...
    works with [250] 57 rev 19

    systemmenu 3.4
    wiiflow 1.1
    wad manager 1.7

    Online didnt work.. had "-Ace" as name, made new profile as "ace22". works 100% now.
    Thanks Guyz

  3. #223
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    24
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    To Krank:
    Thanks again for the help with COD. I have a question that is somewhat related to this thread. I got a backup is hitman reborn, its ntsc-jp. Its compressed iso and after extracing is 4gb. after start, a black screen showed with white fonts, "an error has occured....ejctec...refer to manual for more info... its does not say error 2, just a message. Im not sure if this is the file's problem or something else. what do you think might be the problem? Thanks again.

  4. #224
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by wangxjj123 View Post
    thanks Krank, i got the old ios57, but i installed the updated one and it works fine. Thank you so much.
    to: Stef Geerits, Krank has posted on the first pagehttp://www.mediafire.com/?k0rb8ysuwtxckyu
    Hey thanks , i downloaded the link (IOS57-64-v5918.rar) and installed it using wad manager v7 , now wich Cios should i pick from usb loader/wiiflow/cloader to load it from?

  5. #225
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    32
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i did Hardmods as suggested. but now i get disk read error 2sec after Loading... (on left lower corner) is displayed.

    but the error 002 is now gone.
    Last edited by kintesh; 11-10-2010 at 02:14 PM.

  6. #226
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Stef Geerits View Post
    Hey thanks , i downloaded the link (IOS57-64-v5918.rar) and installed it using wad manager v7 , now wich Cios should i pick from usb loader/wiiflow/cloader to load it from?
    Do you have a hardmod....are you playing from the disc channel? Doesn't sound like it to me....you need to Read and Follow the section appropriate to how you are loading the game.
    Damn I suck!!!!

  7. #227
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Do you have a hardmod....are you playing from the disc channel? Doesn't sound like it to me....you need to Read and Follow the section appropriate to how you are loading the game.
    Well i did what it said , and it didn't work. I followed your link to download the Cios 250 v 19 , and i used usb loader Gx to load it , at cios 250 but it still froze at loading.

    Btw i installed a lot of wads, testing every possibilty, is there a way to delete them all again , or should i just let them stay put?

    And krank , sorry if you being noobie about this xD i just wanna play the game , and i thank you for your help

  8. #228
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok i had every problem possible getting this to work. im using wiiflow iso222. updated my 249 to [DO NOT link the files, they are in the guide for a reason]. or installed that rather.. installed the 250 v20 57 and installed 224. loaded wiiflow 222 from homebrew channel. went to game.. options. load as 249 ios. now game works. now to see if online works..
    Last edited by Krank; 11-10-2010 at 02:18 PM.

  9. #229
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    As the guide says you only need to install ONE cIOS. Not all the listed ones.

    Quote Originally Posted by Stef Geerits View Post
    Well i did what it said , and it didn't work. I followed your link to download the Cios 250 v 19 , and i used usb loader Gx to load it , at cios 250 but it still froze at loading.

    Btw i installed a lot of wads, testing every possibilty, is there a way to delete them all again , or should i just let them stay put?

    And krank , sorry if you being noobie about this xD i just wanna play the game , and i thank you for your help
    You shouldn't install things if you don't know what you are installing. You should take 30 minutes and read about things you are doing to your wii. I don't know why it doesn't work for you. Try with Cfg Loader v60 , re-rip the disc....
    Damn I suck!!!!

  10. #230
    New Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    32
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    krank can you help me please. i know i been nagging for for long time but..


    i did Hardmods as suggested. but now i get disk read error 2sec after Loading... (on left lower corner) is displayed.


    but the error 002 is now gone.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •