Page 179 of 370 FirstFirst ... 79129169177178179180181189229279 ... LastLast
Results 1,781 to 1,790 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #1781
    New Member
    Call Of Duty Expert

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    608
    Thanks
    202
    Thanked 149 Times in 125 Posts
    Quote Originally Posted by tonedr View Post
    Thanks, Cooperjs1. I really wanted to avoid the WiiFLow 2.2 beta for now. Just want to get COD working with minimal disruption to my current setup. I was kinda looking for something that someone with a similar setup has proven to work and not somethinmg to just try and hope it would work. There has to be some people that followed the same guide and find themselves in the same situation. I appreciate your input though. Thanks. Does anyone else have any ides?
    Install Wiiflow 2.2, but also keep your 1.1 on there. If it works, why not go for it.

  2. 1 User Says Thank You Cooperjs1 For This Useful Post


  3. #1782
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Not sure. Wait an hour or so and try again. Make a different new profile and try the 2 profile thing again. Can you get online in other games?[/QUOTE]

    Tried again and no go. Even tried dual profile. I can play Modern Warfare online fine.

  4. #1783
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Funny you mention that, I was just playing and I had to do the same thing....this has only happened to me about 3 times. Assuming it happens to you more often?

    I use Cfg loader v60 and load the game with cIOS224 v5.1...so you could try that.

    Other then that I don't know what to suggest, sorry. I know how annoying it can be.
    Yes, it happen to me a lot, most of them while i'm on team deathmatch, cause of that i can't play it, and i need to play in other kind of modes

    i will give a try with Cfg Loader v60 to see if it works better,

    Thanks

  5. #1784
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by tonedr View Post
    Thanks, Cooperjs1. I really wanted to avoid the WiiFLow 2.2 beta for now. Just want to get COD working with minimal disruption to my current setup. I was kinda looking for something that someone with a similar setup has proven to work and not somethinmg to just try and hope it would work. There has to be some people that followed the same guide and find themselves in the same situation. I appreciate your input though. Thanks. Does anyone else have any ides?
    Why don't you read the confirmed configurations then?

    Take your pick of the cIOS you want to install, set the game to use it.

    I use 224.
    Damn I suck!!!!

  6. #1785
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Updated "In Progress"

    IN PROGRESS

    • • More reported cases of "unbound" controls
    • • Stuck spawn points in Villa and Nuketown
    • • Second Chance "invincible glitch"
    • • Several fixes that should improve performance/lag for host and client
    • • Shorter spawn-in (black screen) times in MP matches
    • • Zombie Legs - create-a-crawler - has been broken since release
    • • Disappearing zombies glitch.
    • • Issue where gas clouds were sticking around in Zombie Mode.
    • • Issue where some players were getting booted from Zombies games at higher levels after experiencing lagging/zombies disappearing.
    Damn I suck!!!!

  7. #1786
    New Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Thanks
    8
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Krank,

    The confirmed configurations says Wiiflow 1.1 (249 Version) Loaded with cIOS250 Rev 19 Base 57 will work.

    Like I said, I followed Messie's 4.2 softmod guide and as such I have cios38rev14 installed in slot IOS249. (I assume that this must stay loaded.) I have since downloaded the file cIOS250 Rev 19 Base 57 from wiihacks.com.

    Plese correct me if I am wrong as this is what I am thinking needs to be done...
    Use Wadmanager 1.7 to install cIOS250 Rev 19 Base 57 into slot IOS250
    In the WiiFlow, set this game only to use IOS250.

    Is it that easy, or am I misunderstanding something?

    Thanks.

  8. #1787
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Use Wadmanager 1.7 to install cIOS250 Rev 19 Base 57 into slot IOS250
    Yes, it installs to slot 250 automatically though.
    In the WiiFlow, set this game only to use IOS250.

    Is it that easy, or am I misunderstanding something?
    Yes. No you aren't missing anything, it's that easy.

    If it doesn't work the first thing you should do is update your loader....if it still doesn't work then Install cIOS224 [57] v5.1 and set it to load with 224.
    Damn I suck!!!!

  9. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  10. #1788
    New Member brottochstraff's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    29
    Thanks
    5
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Have all the updates now, but still getting "lost connection to host" and then "migrating hosts" ALL THE TIME. (like 9 out of 10 games). Is this just me, or is everybody getting this? I have put my Wii on DMZ and i have a 100/10 fiber connection, so it cant be the problem + MW Reflex is working without a glitch (although running from Retail Disk)
    Last edited by Krank; 12-13-2010 at 12:44 PM. Reason: don't attempt to censor unnaceptable language. read the forum rules.

  11. #1789
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    6
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Just tried again when I got home I can get online using the dual profile trick. Isn't the update supposed to fix this? Also how do get the fourth download or does it automatically do it?

  12. #1790
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,320 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    I never once had to do the dual profile thing...so can't confirm if the update fixed it or not. Sometimes it just takes longer to connect, next time leave it for 5 minutes without doing the profile thing. Could be a coincidence.

    The 4th update is the same as the first....it prompts you to download it from multiplayer (takes 0 blocks and is added to the existing patch)
    Damn I suck!!!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •