Page 172 of 370 FirstFirst ... 72122162170171172173174182222272 ... LastLast
Results 1,711 to 1,720 of 3693

Thread: Call of Duty: Black Ops [Guide]

  1. #1711
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by Dorachagi View Post
    It is a secure wireless connection. Even in the internet settings on the wii, when I run the connection test sometimes it tells me the test was successful and other times it says it wasn't, without changing any of the settings. I have no problems on any other device; online pc gaming, streaming video, downloads, all work fine on my laptops. I have tried the manual internet setup on the wii, and resetting the router and modem; both will sometimes work for awhile, but eventually (sometimes very quickly) I start getting "Connection Interrupted" again. I'm using a NetGear WGR614v7 router and MAC filtering is disabled.
    Forward the ports it says to in the first post. Not sure what you could do other then that....it's happened to me maybe 5 or 6 times. It usually kicks back in after it says that though and continues the game.
    Damn I suck!!!!

  2. #1712
    New Member
    Call Of Duty Expert

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    608
    Thanks
    202
    Thanked 149 Times in 125 Posts
    Quote Originally Posted by Dorachagi View Post
    It is a secure wireless connection. Even in the internet settings on the wii, when I run the connection test sometimes it tells me the test was successful and other times it says it wasn't, without changing any of the settings. I have no problems on any other device; online pc gaming, streaming video, downloads, all work fine on my laptops. I have tried the manual internet setup on the wii, and resetting the router and modem; both will sometimes work for awhile, but eventually (sometimes very quickly) I start getting "Connection Interrupted" again. I'm using a NetGear WGR614v7 router and MAC filtering is disabled.
    Check your security type as well. If you're using WPA+PSK on your router and you used the WPA setting on the Wii, it can cause this issue. I have seen it first hand (I am a networking guy.) Make sure your EXACT security type you are using on your router matches your Wii. Mac Filtering only affects it if you're using MAC filtering as your security. That only allows devices with the MAC address you have entered to use your network. Let me know if you need any other networking help in a PM as to avoid clogging up the thread.

  3. #1713
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Yes that's exactly why... as it says in the first post first spoiler.
    Thanks man, i got the NTSC version and i was able to download the Updates, however im still having issues..whem im startin to play in multiplater it doesnt show the gun at the first 1 minute and then it appears.. and sometimes it freezes and the wii beeps.. what could be the problem now?
    Last edited by ElFeNomeNo12; 12-10-2010 at 12:28 PM.

  4. #1714
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by ElFeNomeNo12 View Post
    Thanks man, i got the NTSC version and i was able to download the Updates, however im still having issues..whem im startin to play in multiplater i doesnt show the gun at first 1 minute and then it appears.. and sometimes it freezes and the wii beeps.. what could be the problem now?
    Not sure but no one here can help with that, read the official COD BO forums and you will see that your issue is listed as a bug/glitch for some people and has yet to be fixed. When it is fixed the info will be posted here about the update/patch.
    Damn I suck!!!!

  5. #1715
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Allright, thanks

  6. #1716
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    11
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi! i read all this but i am lost ,,i have softmode 4.3U and when a use usb loader gx i get to the loading screen only,,so how do i load whit 224 like you said y how do i know if i have it or if i need to install how do i do it!! thanks for help..

  7. #1717
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    No you haven't read all of this. If you did you would know that GX does not support IOS224 and you would also know how to install it as it is explained in the first post of this guide.
    Damn I suck!!!!

  8. #1718
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    "The game will prompt you to download the update when you start Multiplayer. If you are already running the game at this time, switch to Single Player and restart Multiplayer to get it.

    The update cannot be downloaded from Zombies, and you will be prompted to switch over to Multiplayer in order to access it. You must have a Wii Shop Channel account in order to download the update."

    i did this and it stays at "please wait" forever and doesnt patch anything, is priiloader blocking the update?
    Last edited by nrwoodman; 12-10-2010 at 01:00 PM.

  9. #1719
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,319 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    No priiloader isn't blocking it. You need the same region game as your console. Is your wii region changed...?
    Damn I suck!!!!

  10. #1720
    New Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've never changed the region of my wii, retail game and regular disc channel loaded. I'm still new to having a softmodded wii. Anything i should try to get this to work?

    I never changed the Wii's region, followed the 4.3 softmod guide exactly and thats pretty much where my wii stands right now, I'm new to this if you didn't notice, sorry lol.

    but its a us disc in a us wii, unless that guide changed the region without my knowlege
    Last edited by Krank; 12-10-2010 at 01:17 PM. Reason: don't double post

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •